The Witcher 3: Wild Hunt için 9 dakikalık video yayınlandı

The Witcher 3: Wild Hunt için 9 dakikalık video Xbox tarafından yayınlandı.

CD Projekt Red, aksiyon-RPG oyunu The Witcher 3: Wild Hunt için 9 dakikalık video oynanış videosunu yayınladı. PC platformu üzerinden kaydedilen görüntüler, ilginç bir şekilde Xbox YouTube kanalından paylaşıldı.

Ayrıca, PC sürümünün 60fps olacağı açıklanan The Witcher 3: Wild Hunt, konsollarda 30fps kilidi barındıracak. Son olarak; The Witcher 3: Wild Hunt, 19 Mayıs 2015 tarihinde Xbox One, PlayStation 4 ve PC platformları için piyasadaki yerini alacak.

Yayınlanan 9 dakikalık videoyu ise aşağıdan izleyebilirsiniz:

 

The Witcher 3: Wild Hunt hakkında

The Witcher 3: Wild Hunt, CD Projekt RED tarafından geliştirilen, Warner Bros. Interactive Entertainment tarafından Kuzey Amerika’da, Namco Bandai Games tarafından ise Avrupa’da yayımcılığı yapılacak olan 3RD Person video oyunudur.Oyunun çıkış tarihi 24 Şubat 2015’ten 19 Mayıs 2015’e ertelenmiştir.

The Witcher 3: Wild Hunt, serinin diğer oyunları gibi Geralt’ın hikâyesini konu alıyor. İkinci oyunun sonunda yaşanan olayların üzerinden altı ay geçer ve Geralt’ın hafızası yerine gelir. Hafızasını geri kazanan Geralt, kayıp aşkı Yennefer’ı aramaya başlar.

Oyun, açık dünya olarak hazırlanıyor. Wild Hunt’ın haritası, Assassins of Kings’in haritasından 30 kat daha büyük olacak. Haritanın bir ucundan diğer ucuna at ile gitmek yaklaşık 40 dakika sürecek. Oyuncu bu haritada at ve tekne kullanabilecek. Oyunda hızlı yolculuk da bulunacak. Bu sayede oyuncular önceden gittikleri bölgelere zaman kaybetmeden hızlı bir şekilde gidebilecekler. Oyunun senaryo kısmı 50 saat sürecek. Yan görevlerle birlikte bu süre 100 saat olacak. Oyuncunun verdiği kararlara göre oyun 3 farklı şekilde son bulacak ve her son 1 saat uzunluğunda olacak. Ayrıca yine oyuncunun verdiği kararlara göre oyun 36 farklı şekilde değişecek. Geralt ata binebilecek ve at üzerindeyken dövüşebilecek.

Önceki İçerikTESO: Tamriel Unlimited konsol betası yarın başlıyor!
Sonraki İçerikGalactic Civilizations III’ün Çıkış Tarihi Belli Oldu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz