“The Witcher 3 Oyun Endüstrisi için Güzel Bir Örnek”

The Witcher 3’ün yapımcısı, oyundaki ücretsiz DLC sisteminin oyun sektöründeki diğer oyunlara da örnek olabileceğini belirtti.

Başarılı RPG serilerinden The Witcher’ın geliştiricisi CD Projekt Red’in yardımcı kurucularından Marcin Iwiński, serinin üçüncü oyunu The Witcher 3: Wild Hunt ile birlikte oyunculara 10’dan fazla ücretsiz DLC sunduklarını belirterek, bunun oyun endüstrisi için bir örnek olabileceğini ve değişimin ilk adımlarını sağlayabileceğini düşündüğünü açıkladı.

“Bu tür girişimlerin oyun endüstrisinde istisnalardan ziyade genel bir standart hale gelmesini gerçekten çok istiyorum.” diyen Iwiński, “Bu noktada The Witcher 3: Wild Hunt’ın güzel bir örnek olduğunu umut ediyorum.” şeklinde devam etti.

Oyun çıkışının hemen ardından yeni içeriklerle desteklenmeye başlanmış ve neredeyse her hafta ücretsiz bir DLC çıkartılarak 10’dan fazla DLC paketi ile güncel ve zengin tutulmuştu. Bu ücretsiz DLC furyasının en sonuncu parçası ise geçtiğimiz hafta çıkış yaptı ve beraberinde ücretsiz olarak oyuna “New Game +” modunu ekledi.

Bundan sonra ise ücretli DLC’ler ile içerik olarak desteklenmeye devam edilecek olan The Witcher 3 için sıradaki ücretli DLC’lerin boyutunun The Witcher 2 kadar olabileceği düşünülüyor. Ayrıca, yakın zamanda tekrar ücretsiz DLC’ler görebiliriz.

Önceki İçerikBatman: Arkham Knight için Eylül Ayı DLC’si Ortaya Çıktı!
Sonraki İçerikMGS 5: The Phantom Pain’in PC Sürümünde Ön Yükleme Olacak mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz