Batman: Arkham Knight için Eylül Ayı DLC’si Ortaya Çıktı!

Ağustos ayının DLC’sinden sonra Eylül ayı için de bir DLC doğrulandı.

Batman: Arkham Knight için yeni bir DLC daha doğrulandı. Geliştirici firma Rocksteady Studios tarafından, Ağustos ayının DLC’sinin çıkışı ile birlikte Eylül ayı için de bir adet DLC haberi geldi.

Toplamda 4 adet farklı paket içeren Eylül ayı DLC’sinin ilk paketi 1 Eylül’de çıkış yapacak. Crime Fighter Challenge adlı paketi takiben henüz tam tarihi belli olmayan ve Eylül ayının sonunda çıkacak 3 adet daha paket bulunuyor. Tüm paket adları sırasıyla şöyle:

  • Crime Fighter Challenge Paketi (1 Eylül)
  • GCPD Lockdown (Eylül Sonları)
  • 2008 Tumbler Batmobile Paketi (Eylül Sonları)
  • Orijinal Arkham Batman Kostümü (Eylül Sonları)

2008 Tumbler Batmobile Paketi, Christopher Nolan’ın Kara Şövalye filminden esinlenerek yapılmış. Bu paket ayrıca iki adet aracı da oyuna ekleyecek. Arkham Knight’a daha önceden de Ağustos ayı DLC’si ile Batmobile eklenmişti.

Batman: Arkham Knight’ın ilk genişleme paketi Batgirl odaklıydı ve A Matter of Family adıyla, Batman: Arkham Origins’in geliştiricisi WB Games Montreal tarafından yapılmıştı. Ağustos ayındaki DLC ise tüm içerikleriyle Arkham Knight’ın geliştiricisi Rocksteady tarafından hazırlanmıştı.

Oyunun PC sürümündeki sorunlar ise hala devam ediyor. Tüm bu DLC’ler PC sürümü için ertelenirken, PC sürümünün satışları oyunun piyasaya sürülmesinin hemen ardından askıya alınmıştı. Batman: Arkham Knight PC sürümünü düzeltecek olan yamanın ise bu ayın sonlarında çıkması bekleniyor.

Önceki İçerikFallout Tarihi ve Dünyası Bölüm 5: Brotherhood of Steel 2
Sonraki İçerik“The Witcher 3 Oyun Endüstrisi için Güzel Bir Örnek”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz