The Last of Us Part 2’nin yönetmeni değişti

Neil Druckmann artık Naughty Dog'un başkan vekili olarak görev yapacak.

Ellie | The Last of Us Part II

Naughty Dog‘da görev değişimleri yaşandı: The Last of Us Part 2‘nin yönetmeni Neil Druckmann artık stüdyonun başkan vekili olurken, oyunun yönetmenlik koltuğuna iki tanıdık isim atandı.

Stüdyonun resmi internet sitesinde bir yazı paylaşan Naughty Dog’un Başkanı Evan Wells, firmadaki görev değişimlerini ve The Last of Us Part 2’deki son durumu açıkladı.

Buna göre, ilk oyunun da yönetmeni olan Neil Druckmann, artık Naughty Dog’un başkan vekili. Ondan boşalan The Last of Us Part 2’nin yönetmenlik koltuğuna ise Anthony Newman ve Kurt Margenau getirildi. Bu iki isim Uncharted 2‘den bu yana yani uzun yıllardır Naughty Dog’da görev alıyordu. Kurt Margenau ayrıca, 2017’de çıkan Uncharted: Kayıp Miras‘ın da yönetmelerinden biriydi.

Neil Druckmann yeni görevinin yanında ayrıca “yaratıcı yönetmen” olarak da oyunun yapım sürecine eşlik edecek. 2004’den bu yana Naughty Dog’da yer alan Druckmann, daha önceden de The Last of Us ve Uncharted 4‘ün yönetmenliğini yapmıştı.

The Last of Us 2’nin yapım aşaması ne durumda?

Geçtiğimiz yılın Aralık ayın düzenlenen PSX etkinliğindeki panelde, oyunun yapım sürecine dair bilgiler verilmişti. Oyunun ‘yaklaşık olarak yüzde 50-60’nın tamamlandığı’ söylenmişti. İlk oynanış videosunun ise Haziran’daki E3 2018’de gösterileceği açıklanmıştı.

PS4‘e özel olarak Naughty Dog tarafından hazırlanan The Last of Us Part II için henüz bir çıkış tarihi yok. 

İLGİLİ HABER – The Last of Us Part 2’nin ne kadarının tamamlandığı açıklandı

Önceki İçerikPS4’e özel Days Gone ertelendi
Sonraki İçerik2018’de Nintendo’nun Microsoft’u geçmesi bekleniyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz