The Evil Within 2 Oynanış Videosu Kafaları Karıştırdı

Öldürsek de kafamız ağrımasa

Tango Gameworks tarafından geliştirilen ve ilk oyunun devamı niteliğinde olan The Evil Within 2 için hikaye yönünden umut vadedici bir oynanış videosu yayımlandı.

Videodan anlaşıldığı üzere grafik kalitesinde takdir edilir derecede bir atış var öte yandan oynanışa dair hiçbir yenilik yok gibi. İlk oyundan nefret ettiğimiz asansörlerden biri ile alt katlara doğru inerken görev bildiriminde Lily hakkında bilgi bulmamız gerekiyor. İlk oyunda olduğu gibi bu oyunda da ana karakter olan Sebastian’ın kızı Lily hakkında ne bilgi bulacağımız gerçekten de merak konusu zira ilk oyunun senaryosuna hakim olanlar beni anlayacaktır.

Oynanış videosunda gördüğümüz sahneler aslında oyunun ikinci bölümünden. Bölümün adı ”Doğru Olmayan Bir Şey Var”. Video ilerledikçe akıllarda pek çok soru işareti beliriyor. Eğer gerçek dünyada isek aynanın arkasını nasıl gördük ? ”Guardian” isimli kıkırdayıp duran o yaratık nereden çıktı ? Bir görünüp bir kaybolan esrarengiz adam nasıl bu kadar isabetli bıçak fırlatabiliyor ? Kalbimizin olduğu yere saplanan bıçağa rağmen nasıl hayatta kalabildik ? Juli ve Leslie nerede ? Ruvik’e ne oldu ?

Tüm bu sorulara cevap almak için oyunun yayımlanacağı 13 Ekim 2017 tarihini beklememiz gerekiyor. The Evil Within 2; Playstation 4, Xbox One ve PC sahipleri tarafından satın alınabilecek.

Önceki İçerikTarihi Gerçeklik, Sürrealizm ve bir Doktor: Pathologic 2
Sonraki İçerikDead Rising 4, Playstation 4 için Beraberinde Birçok Sürpriz ile Duyuruldu
Video oyun ve çizgi roman bağımlısı, yarı zamanlı edebiyat okuru. Boş vakitlerinde evden dışarı çıkar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz