6 günü aşan toplam oyun süresiyle Tom Clancy’s The Division‘da en yüksek Dark Zone seviyesine ulaşan ilk oyuncu belli oldu.

Ubisoft‘un en yeni oyunu olan post-apokaliptik temalı Tom Clancy’s The Division, çıkış yapalı yaklaşık 2 hafta kadar oldu ve oyunun en yüksek Dark Zone seviyesi 99‘a ulaşan ilk oyuncu ortaya çıktı.

Oyunun resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuruda Ubisoft, “Oyunun çıkışının 2 hafta ardından, karşınızda 130 saatlik oynayış süresiyle The Division’da dünyanın en yüksek Dark Zone seviyesine ulaşan ilk oyuncu,” ifadelerini kullandı.

Aşağıdaki görselde de göreceğiniz üzere, Chaos 3SK adlı oyuncu, 15 binden fazla öldürme rakamıyla tüm eşyalara sahip olmuş durumda. Chaos 3SK, 8 Mart’taki oyunun çıkışıyla beraber sunucuların açılmasının 41 saniye sonrasında oyuna bağlanmış ve görünen o ki bir daha hiç çıkmamış.

Ayrıca oyunun yayıncısı Ubisoft, The Division’ın şirket tarihinin en hızlı satan oyunu olduğunu açıklamış ve ilk 5 gündeki satış rakamlarıyla 325 milyon dolarlık Destiny’yi geçerek 330 milyon dolar ile en çok hasılat yapan oyun olduğunu belirtmişti.

Önceki İçerikCD Projekt Red’in başkanı Cyberpunk 2077 hakkında konuştu
Sonraki İçerikSöylenti: Sony, 4K çözünürlük destekli ‘PS4.5’ konsolu üzerinde çalışıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz