The Division, Destiny’yi de geçerek en çok hasılat yapan oyun oldu!

The Division rekora doymuyor: Şimdi de en çok hasılat yapan oyun olmayı başardı.

Tom Clancy’s The Division, ilk günündeki başarılı çıkışını bir hafta boyunca devam ettirdi ve 330 milyon dolar ile yeni oyun serileri arasında en çok hasılat yapan yapım oldu.

8 Mart’ta tam sürüm olarak piyasa sürülen Ubisoft‘un bu yılki en iddialı oyunu The Division, çıkışının ilk 24 saatinde şirket tarihinin en hızlı satan oyunu olmayı başarmıştı. Bu başarısını çıkışının ilk 5 gününde de devam ettiren Tom Clancy’s The Division, Destniy‘nin aynı süredeki 325 milyon dolarlık hasılatını 5 milyon ile geçerek 330 milyon dolarlık gelir elde etti. Böylece yeni oyun serileri arasında en çok kazanç sağlayan yapım oldu. Destiny; PS3, PS4, Xbox 360 ve Xbox One platformları için piyasaya sürülürken The Division ise Xbox One, PlayStation 4 ve PC için çıkış yapmıştı.

Geçtiğimiz haftalarda ise oyun birden fazla rekor kırmıştı. Çıkış günündeki satış rakamları ile Ubisoft tarihinin en hızlı satış yapan oyunu olmayı başaran The Division, ayrıca oyun endüstrisindeki en başarılı yeni AAA yapım oyunlardan biri olmayı başararak, Assassin’s Creed, Watch Dogs ve Activision’nın Destiny oyunu arasında kendine ilk dörtte üçüncü sırada yer bulmuştu.

İngiltere’de de adından sıkça söz ettiren The Division, buradaki haftalık satış listesinin en tepesine geçmiş, İngiltere tarihinde en son 11 yıl önce kırılan rekoru saf dışı ederek, “ilk çeyrekte çıkış yapan en büyük oyun” olmuştu.

Tüm bunlara rağmen Ubisoft, hala oyunun satış rakamı hakkında net bir veri paylaşmadı.

Önceki İçerikThe Division’dan yeni bir rekor daha!
Sonraki İçerikBlazBlue Chrono Phantasma Extend İnceleme

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz