The Division filminin yönetmeni ve senaristi açıklandı

Oscar sahibi Stephen Gaghan, The Division filmini yazıp yönetecek.

Ubisoft‘un Tom Clancy’s The Division adlı oyunundan uyarlanarak beyaz perdeye aktarılacak olan The Division filminin yönetmeni ve senaristi belli oldu. Oscar sahibi Stephen Gaghan, The Division filmini yazıp yönetecek.

2016’nın Ağustos ayında duyurulan filmin başrollerinde The Martian ve Interstellar filmlerinden tanıdığımız Jessica Chastain ile End of Watch ve Nightcrawler filmlerinde rol alan Jake Gyllenhaal yer alacak.

Yayımlanan basın bülteninde Gaghan, “The Division’ı beyaz perdeye taşımak için Ubisoft Motion Pictures ve Massive Entertainment ile birlikte çalışacak olmaktan dolayı oldukça heyecanlıyım. Son derece yaratıcılar ve risk almaya istekliler.” ifadelerini kullandı.

Stephen Gaghan, daha önceden Call of Duty: Ghosts’un hikayesinin yazar kadrosunda yer almıştı.

Oscar sahibi Stephen Gaghan, The Division filminin yönetmeni ve senaristi

Ubisoft, geçen yılın sonlarında Assassin’s Creed adlı oyun serisini sinemaya uyarlamıştı. Şirketin sıradaki film projesi olan The Division’ın yanı sıra Splinter Cell, Ghost Recon ve Watch Dogs oyun serileri için de film projeleri bulunuyor.

The Division filminin yapım aşamasına başlanıp başlanılmadığına, eğer başlamadıysa ne zaman başlanacağına dair bir bilgi bulunmuyor.

Son olarak, Ubisoft, Tom Clancy’s The Division’ın çıkış zamanında oyun için hazırladığı 4 bölümlük bir kısa film serisi yayınlamıştı. Tüm bölümleri aşağıdan izleyebilirsiniz:

Önceki İçerikNioh’un Son Demosu Yeni Bir Ödül İle Geliyor!
Sonraki İçerikNintendo Switch’in Çıkış Oyunlarına Yeni Bir Yapım Daha Eklendi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz