The Division 2 yakında duyurulabilir

"The Division'ı canlı tutmanın ötesinde markanın devamı için kesinlikle çok fazla boş alan olduğunu düşünüyorum."

Büyük beklentiler sunan ancak pek çok kişiye göre bekleneni veremeyen Tom Clancy’s The Division‘ın devam oyunu The Division 2 yakın zamanda gün yüzüne çıkabilir.

2016’da çıkış yapan ve Ubisoft‘un ticari açından en başarılı oyunları arasına giren, hatta çıkış yaptığı ilk 24 saatte şirketin satış rekorlarını kıran The Division’ın olası bir devam oyunu hakkında geliştirici firmadan önemli bilgiler geldi.

PC Gamer‘da yer alan habere göre, IGN‘e röportaj veren yapımcı stüdyo Massive Entertainment‘ın yönetim müdürü David Polfeldt, The Division’ın dünyasının ilk oyunun ötesinde devam etmesini istediğini söyledi.

“The Division, içerisinde çok fazla potansiyel hikaye barındıran harika bir marka. The Division 1’de yapmadığımız, bu marka için ilginç olabilecek pek çok şey var.”

Polfeldt’in “The Division 1” ifadesini kullanması oldukça dikkat çekici. Bu nedenle yakın zamanda The Division 2’nin duyurulması muhtemel. Belki de E3 2018‘de resmen tanıtılabilir.

The Division filminin yönetmeni ve senaristi açıklandı

Röportajın devamında ise David Polfeldt, daha ilginç ifadelerde bulundu:

“The Division’ı canlı tutmanın ötesinde markanın devamı için kesinlikle çok fazla boş alan olduğunu düşünüyorum. Fakat… Şu anda pek fazla şey söylemem mümkün değil.”

Tom Clancy’s The Division çıkış yaptığı ilk günde Ubisoft’un satış rekorlarını kırmayı başarmıştı. Dolayısıyla devam oyununun gelmesine kesin gözüyle bakılıyor. Polfeldt ayrıca The Division’a olan desteklerinin devam edeceğini ve düzenli güncellemeler yayınlamayı sürdüreceklerini de belirtti.

“Sanırım yeni çıkan 1.8 güncellemesinden sonra, yaratmak istediğimiz oyuna, oyuncuların oyunun çıkışında istediği duruma daha yakın hale geldik.”

İLGİLİ HABER –  The Division’ın yapımcısı yeni bir Avatar oyunu geliştiriyor!

Önceki İçerikMonster Hunter World’un hikaye uzunluğu açıklandı
Sonraki İçerikCuphead’in satış rakamları çok iyi durumda

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz