The Division 2 duyuruldu; detaylar E3 2018’de paylaşılacak

İlk oyunu geliştiren Massive Entertainment tarafından ve Snowdrop motorunun geliştirilmiş hali kullanılarak hazırlanıyor.

Tom Clancy's The Division 2 | Ubisoft

Ubisoft tarafından Tom Clancy’s The Division 2 duyuruldu, detaylı bilgilerin E3 2018‘de paylaşılacağı belirtildi.

Tom Clancy’s The Division 2’yi de serinin ilk oyunu gibi Massive Entertainment geliştirecek. Ayrıca Ubisoft Annecy, Redstorm, Reflections, Ubisoft Bucharest ve Ubisoft Shanghai stüdyoları da yardımda bulunacak.

The Division 2, ilk oyunda kullanılan Snowdrop Engine motorunun geliştirilip bir versiyonuyla hazırlanıyor. İkinci oyunun gelmesine karşın, ikinci yıldönümünde The Division’a olan destek de devam edecek ve bu yıl içinde iki büyük güncelleme yayınlanacak.

Ubisoft, The Division 2’nin resmi duyurusunu bir canlı yayın etkinliği ile yaptı. Bundan önce ise oyunun bir görseli (yukarıda) internette sızdı. Massive Entertainment, The Division 2’nin duyurusunda şu ifadeleri kullandı:

“Bir devam oyunu yapma kararını vermek kolay değildi fakat The Division’ın evreninde anlatacak çok fazla hikaye var. Biz de The Division 2 ile bu maceralara dalmanın en iyi yol olduğunu düşündük.”

Ayrıca, ilk oyunun çıkışından itibaren “küçük bir ekibin devam oyununun konusu üzerinde çalışmaya başladığı” da belirtildi.

İLGİLİ HABER – The Division filminin yönetmeni ve senaristi açıklandı

Tom Clancy’s The Division 2 hakkında daha fazla bilginin Haziran’daki E3 2018’de verileceği açıklandı.

Bu yıl ikinci yıldönümünü kutlayan The Division, 20 milyon kayıtlı oyuncu sayısına ulaşmıştı. Serinin ilk oyunu, büyük bir beklenti uyandırmış ancak çıkışından sonra bunu karşılayamamış ve hayal kırıklığı yaratmıştı. Daha sonra ise çeşitli içerik ve düzeltme güncellemeleri ile oyun kendisini toparlamayı başarmıştı.

Serinin yaratıcı yönetmeni Julian Gerighty, The Division 2 için şunları söyledi:

“Geçtiğimiz iki yıl boyunca ilk oyundan edindiğimiz tecrübeleri The Division 2’ye uygulayarak her şeyin düzgün olduğundan emin olacağız.”

Diğer taraftan, Ubisoft 2017’nin Mayıs ayında, üzerinde çalıştığı 4 tane AAA oyun olduğunu açıklamıştı. Bunlardan birinin ise yeni bir IP olduğu ifade edilmişti. Diğer üçünün ise halihazırda firmanın sahip olduğu markalar için hazırlandığı biliniyor. Bugünkü duyuruya göre, bu üç oyundan biri The Division 2 olacak.

Tom Clancy’s The Division 2’nin hangi platformlar için ne zaman çıkacağı hakkında herhangi bir bilgi paylaşılmadı. Tüm bunların Haziran ayındaki E3 2018 fuarında netleşmesi bekleniyor.

İLGİLİ HABER – The Division’ın yapımcısı yeni bir Avatar oyunu geliştiriyor!

Önceki İçerikCall of Duty Black Ops 4 duyuruldu, çıkış tarihi de verildi
Sonraki İçerikValve oyun geliştirme işine geri dönüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz