Tekken 8 çıkış tarihi duyuruldu

Gamescom 2023 açılış gecesi etkinliğinde Tekken 8 çıkış tarihi duyuruldu. Bandai Namco Europe efsanevi dövüş serisinin yeni oyununun 26 Ocak 2024’te çıkacağını duyurdu. Oyun PlayStation®5, Xbox Series X|S ve Steam® üzerinden PC’ye özel olarak geliyor. Bandai Namco Studios Inc. tarafından geliştirilen TEKKEN 8, serinin şimdiye kadarki görsel olarak en çarpıcı oyunu olması için mevcut donanımın gücünü kullanacak. Oyun ayrıca hücum öncelikli taktikleri ödüllendiren ve muhteşem dövüşler sunan yeni agresif dövüş sistemiyle dövüş oyunları oynamaya yeni bir yaklaşım vaat ediyor. TEKKEN 8 Standart, Deluxe ve Ultimate Edition olarak ön siparişe sunuldu.

Tanıtımda TEKKEN 8’e gelen tamamen yeni bir mod olan Arcade Quest gösterildi. Arcade Quest, serinin köklerinden yararlanarak yeni bir oyun oynama ve becerileri geliştirme yöntemi sunmak için nihai eğitim alanını kanıtlayacak yeni bir tek oyunculu moddur. Bu modda oyuncular kendi avatarlarını oluşturup özelleştirebilir ve oyunlarını geliştirmek ve yeni teknikler öğretmek için tasarlanmış maçlara katılmak üzere farklı oyun salonlarını “ziyaret edebilir”. Oyuncular hikayede ilerledikçe, avatarlarıyla birlikte gelişmeye ve güçlenmeye devam edecek ve bazı gerçek oyuncuların espora nasıl girdiğinden çok farklı olmayan bir hikayede daha zorlu ve daha zorlu rakiplere karşı becerilerini geliştirecekler.

TEKKEN 8 karakter tanıtımlarının düzenli temposunu sürdüren fragman, Kuma, Leo, Shaheen, Steve, Dragunov ve Yoshimitsu’nun güncellenmiş görünümlerini ve hareketlerini sergilediği 32 karakterlik kadroya katılan geri dönen favorileri duyurdu. TEKKEN 8’deki tüm karakterler tamamen yeni seçenekler de dahil olmak üzere derin özelleştirme seçeneklerine sahip olacak, her bir parçanın renginin yanı sıra aksesuarların boyutunu ve konumunu değiştirme imkanı ile oyuncuların tarzlarını gerçekten göstermelerine ve favori karakterlerine kişisel yeteneklerini katmalarına olanak tanıyacak.

TEKKEN 8 şimdi Standart, Deluxe ve Ultimate Edition olarak ön siparişe sunulmuştur. Standart Sürüm için ön siparişler mevcut olduğunda temel oyunu içerir ve oyunculara Avatar Kostümü olarak Paul Phoenix setini verir. PlayStation 5 oyuncuları Mokujin ve Testujin Avatar kostümlerine sahip olacak. Deluxe Edition tüm standart öğelerin yanı sıra oyunun çıkışından sonra piyasaya sürülen dört karakterin ve Kinjin Avatar kostümünün kilidini açan Oynanabilir Karakter Yıl 1 Bileti içerir. Ayrıca 32 karakterin tamamı için oynanabilir karakter kostümlerinden oluşan Gold Suit Paketi de oyuncuların savaşlarına gösteriş katmasını sağlar. Ultimate Edition, Deluxe sürümün tüm içeriği ve bonuslarının yanı sıra Kazuya, Jin ve Jun için Avatar kaplamalarının yanı sıra oyuncuların avatarlarını kişiselleştirmeleri ve belki de bu efsanevi serinin geçmiş anılarını yeniden yaşamaları için 32 desen klasik TEKKEN Tişört setini içerir.

Önceki İçerikLittle Nightmares 3 duyuruldu
Sonraki İçerikDiablo IV Kan Sezonu duyuruldu
Başlat Tuşu 2013 yılında kurulmuş, oyun, teknoloji ve alt kültür konularına dair haber, inceleme ve makale yayınlayan bir sitedir. Site dahilinde Türk oyuncularına özel içerikler, en yeni ve özgün oyun haberleri ve makaleleri bulabilirsiniz. Türkiye oyun kültürü standartlarını yeniden belirleyip, siz değerli okuyucularımıza her zaman en kaliteli ve en güncel içeriği sunmayı kendimize hedef edindik. Bu hedef doğrultusunda yayınlanan her bir içerik özenle hazırlanıp, sizlere sunuluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz