Tekken 7, yeni karakterleri için geri bildirim istiyor

Tekken 7, yeni Arap karakterleri için Ortadoğu’daki hayranlarından geri bildirim bekliyor.

Yapımcı şirket Bandai Namco, Tekken 7‘ye eklenmesi planlanan yeni Arap karakter için Ortadoğu’daki hayranlarından geri bildirim bekliyor.Bu geri bildirimler, karakterin oyuna eklenip eklenmemesi konusunda karar verilmesine yardımcı olacak.

Karakter henüz bir isime sahip değil, ancak resimde de görüldüğü üzere kıyafetleri ve silahları mevcut.Bu tema onu ilk Assassin’s Creed‘teki kahramanlar gibi gösteriyor.

Tekken Oyun Direktörü ve Yapımcısı Katsuhiro Harada, “2008 yılından bu yana Arap karakterler hakkında fikir sahibi olmadıklarını ve ekibin büyük bir bölümünün Japon kökenli olduğunu, dolayısıyla Arap ve Ortadoğu kültürünü çok fazla bilmediklerini, bunun sonucunda da Arap bir karakteri dizayn etmenin imkansız olabileceğinden” bahsetti.Ayrıca Harada, son yıllarda Dubai ve Suudi Arabistan’ı ziyaret ettiğini ve oradaki insanların dış görünüşleri hakkında fikir sahibi olduğunu da sözlerine ekledi.

Harada oyunun resim Facebook sayfası üzerinden paylaştığı karakter görseli ile birlikte şu açıklamalarda bulundu;

“Tekken topluluğu bu karakteri istiyorsa, özellike Ortadoğu’da bulunanlar, bu karakteri sonunda sevecek.Çünkü gerçekten bu karakteri oyunda görmek istiyorum.Eğer Ortadoğu’daki oyuncular tarafından sevilmez ise, karakter üzerinde değişilik yapmak konusunda oyuncular tarafından tüm yorumlara açık ve oyuncuların fikirleri doğrultusunda karakter yeniden dizayn edilebilir” dedi.

Bandai Namco, Tekken 7’yi geçen ay EVO 2014 dövüş oyunları etkinliğinde duyurmuştu.Oyun hakkında tek bildiğimiz şey, Unreal Engine 4 ile geliştirildiği.Hangi platforma ve ne zaman çıkacağı konusunda hiçbir bilgi yok.

Önceki İçerikAssassin’s Creed Unity PS4’de 720p
Sonraki İçerikBaze.Tv Ferit “wtcn” Karakaya’yı Bünyesine Ekledi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz