Baze.Tv Ferit “wtcn” Karakaya’yı Bünyesine Ekledi

Baze TV büyümeye devam edecek demiştik, şimdi sıra geldi bomba habere. Ferit “Wristcutter” Karakaya Baze TV’de. Türkiye’nin en çok sevilen League of Legends yayıncılarından biri olan Wristcutter 15 Ağustos Cuma günü saat 20:00’da ilk yayını ile Baze TV’de olacak. Biz bu eğlenceli saatleri izlemek için şimdiden heyecanlandık. Sizleri de 15 Ağustos Cuma günü saat 20:00’da Baze TV’ye bekleriz. Tekrar hoşgeldin Ferit, unutulmadın!

League of Legends oyuncularının birçoğu zaten Ferit “Wristcutter” Karakaya’yı tanıyordu. Fakat bilmeyenler için de kısaca tanıtalım. Türkiye’de elektronik sporların gelişmesini sağlayan en önemli oyunlardan biri League of Legends oldu. League of Legends ile birlikte birçok genç ve yetenekli profesyonel oyuncular ortaya çıktı. Bu oyuncuların en çok sevilenlerinden biri ise Ferit ” WrisTCutter ” Karakaya.

Uzun yıllar DotA oynamış bir oyuncu olan Ferit, League of Legends’a internet sitesinde reklamını görerek başlamış. Betadan beri League of Legends’ı oynayan Wristcutter, turnuvalarda gösterdiği performansla ve twitch üzerinden yaptığı yayınlarla, sihirdarların en sevdiği isimlerden biri oldu.

Wristcutter, MOBA türü oyunları çok eskiden beri oynadığı için farklı pozisyonlarda oynamanın, her yere hakim olmak için faydalı olduğunu belirtmiş. Uzun bir süre HWA League of Legends takımının kaptanlığını yapan oyuncu 2013 İlkbahar Sezonu Turnuvasında En iyi Orman Rolü Oyuncusu ödülünü alırken, 2013 Yaz Sezonu Turnuvasında ise MVP yani En Değerli Oyuncu ödülünü elinde bulunduruyor. Fakat bu sezon bazı talihsiz olaylar sebebiyle 2014 Şampiyonluk Liginden ve 2014 Sezonu’nun tamamından diskalifiye edildi. Diskalifiye edildikten sonra tabi ki HWA’dan ayrılmak zorunda kaldı. Birçok koridor değiştiren Wristcutter, şu an Ahraz Esports takımında yetenek gücü taşıyıcısı rolünü üstleniyor. ESL Go4LoL turnuvalarında izlediğimiz Ahraz Esports takımı ve Wristcutter çok iyi performans gösteriyor. Önümüzdeki sezon ne olacağını heyecanla bekliyoruz.

Basın Bülteni

Önceki İçerikTekken 7, yeni karakterleri için geri bildirim istiyor
Sonraki İçerikKarşınızda Life is Strange !
Başlat Tuşu 2013 yılında kurulmuş, oyun, teknoloji ve alt kültür konularına dair haber, inceleme ve makale yayınlayan bir sitedir. Site dahilinde Türk oyuncularına özel içerikler, en yeni ve özgün oyun haberleri ve makaleleri bulabilirsiniz. Türkiye oyun kültürü standartlarını yeniden belirleyip, siz değerli okuyucularımıza her zaman en kaliteli ve en güncel içeriği sunmayı kendimize hedef edindik. Bu hedef doğrultusunda yayınlanan her bir içerik özenle hazırlanıp, sizlere sunuluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz