Techland, Dying Light’ın mod araçları için oyunculardan yardım istiyor

Dying Light’ın geliştirici şirketi Techland, oyunun mod araçları için oyuncuları yardıma davet ediyor.

Dying Light çıkışını gerçekleştirdi ve dünya çapında olumlu karşılandı. PC oyuncuları ise oyunu değiştirmek ve yenilemek için şimdiden modları geliştirmeye başladı. Techland ise böyle hareketleri daha fazla görmek istediğini belirtiyor:

Bir sandbox oyun olarak Dying Light ise üzerinde modlar yapmak için harika bir örnek. Şu anda ücretsiz ve kapsamlı mod araçları üzerinde çalışmamızın nedeni de bu ve biz, oyuncuların neler söylemek istediğini görmek istiyoruz.

Mod geliştiricileri Dead Island ve Call of Juarez 2’den bu yana oyun topluluğunun büyük bir parçası haline geldi – Dying Light ile bu hızını devam ettirecek gibi gözüküyor. Ayrıca Techland, bunun oyuncu topluluğu ile işbirliğinin ilk aşaması olduğunu belirtiyor. Mod aracının yapımı tamamlandıktan sonrada, oyuncular tarafından yapılan modları destekleme sözü de veriyor geliştirici ekip.

Techland hakkında

Techland, PC platformu ve oyun konsolları için distribütör yayıncı ve geliştirici olan Polonyalı bir şirket. Şirketin özel motoru; Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3 ve PC ile uyumlu olup tam DirectX 11 desteği ile dünyanın en gelişmiş oyun motorları arasındadır. Wroclaw, Varşova, Ostrow Wielkopolsk ile Vancouver, Kanada’daki toplam dört ofislerinde yaklaşık 260 uzman bir kadro ile Techland, dünya pazarları için en kaliteli hizmeti sunmaya kararlıdır.

Önceki İçerikDestiny’ye Yeni Genişleme Paketleri
Sonraki İçerikEA: Oyunlarımızı öğrenmek zordur

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz