Street Fighter V Sinematik Hikaye Modu Güncellemesinden Detaylar

Haziran ayı içinde yayınlanması planlanan Street Fighter V güncellemesi ile ilgili tüm detaylar Capcom tarafından açıklandı.

Önceki haberlerimizde duyurduğumuz üzere bu ayın en büyük gelişmesi Sinematik Hikaye Modu olacak. Ayrıca Mayıs ayı gelmesi beklenen, ancak ertelenen yeni karakter Ibuki de bu güncelleme ile tüm modlarda seçilebilir halde olacak. Yeni duyurulan diğer gelişmelerin listesi ise şu şekilde:

* A Shadow Falls adlı hikaye modunun uzunluğu 3 ila 4 saat arası sürecek. Shadaloo organizasyonu ve dünya dövüşçülerinin son savaşına ve yeni kötülüklerin filizlenişine şahit olacağız.
* Sinematik Hikaye Modu’nda 2016 yılı için duyurulmuş olan 6 DLC karakterin hepsi oynanabilir halde olacak.. Yani daha önce hiç görmemiş olduğumuz diğer 3 DLC karakter (Balrog, Urien ve Juri) yeni hikaye modunda görücüye çıkacak. Ancak henüz diğer modlarda oynanabilir halde olmayacaklar.
* Oyuncular Sinematik Hikaye Modu üzerinden Fight Money (FM) kazanabilecekler. Hatırlatmak gerekirse FM ile oyuna eklenen yeni içerikleri alabiliyorduk.
Yeni modu normal zorlukta ilk bitirişinizde 30.000 FM kazanacaksınız ve bu zorlukta bitirince açılacak olan Extra modu da bitirdiğinizde 50.000 FM daha, toplamda 80.000 FM kazanabileceksiniz.
* Haziran güncellemesi ile ayrıca gerçek para ile içerik alabilme opsiyonu da oyuna dahil edilecek. Daha önceden gerçek parayı zenny’e çevirerek özel içerik alabileceğimizi belirtmiş olan yetkililer küçük bir değişkliğe giderek zenny sistemini devreden çıkarmışlar ve direkt gerçek para ile premium içerikler alınabilecek. Şu ana kadar bir kaç kostüm dışında premium bir içerik duyrulmadığını ve karakterler, arkaplanlar ve kostümlerin büyük çoğunluğunun sadece oyunu oynayarak elde edilebilen FM ile alınabildiğini de not düşelim.

Güncelleme tarihi netleşmiş değil. Ancak önceki güncellemeleri göz önüne alarak ay sonunda geleceğini tahmin ediyoruz.

Yeni detaylar için takipte kalın!

Önceki İçerikMinecraft 1.10 güncelleme notları yayımlandı
Sonraki İçerikSöylenti: God of War 4, E3 2016’da duyurulacak!
Başlat Tuşu'nun genel yayın yönetmeni. 1984 doğumlu. Sırasıyla İngilizce Öğretmenliği, Resim ve Animasyon bölümlerinde eğitim görmüş bir yazar / çizer / animatör. Siteye katkıları dışında çizgiroman, canlandırma ve sinematografi üzerine çalışmalar yapar. Çocukluğundan bu yana video oyunları onun için hobiden de öte bir tutku olmuştur.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz