Steam Cadılar Bayramı indirimleri Ne Zaman Başlıyor?

2017 Steam Cadılar Bayramı indirimleri için başlangıç ve bitiş tarihleri ortaya çıktı.

Steam Cadılar Bayramı indirimleri her yıl, bir kelt geleneği olan cadılar bayramına özel olarak yapılmaktadır. Cadılar Bayramı kökeni antik Britanya’da pagan Keltlerin kutladığı Samhain Festivali’dir. Keltler 1 Kasım’ı yazın bitişi, kışın başlangıcı kabul ediyorlardı. Samhain kelimesinin kökeni Eski İrlandaca sam (yaz) ve fuin (son) sözcüklerine dayanır. Cadılar Bayramı batı ülkelerinde “Halloween” olarak anılmaktadır.

Bildiği üzere steam üzerinde hali hazırda hafta ortası ve hafta sonu indirimler yapılmakta. Steam Yaz indirimleri ve Steam Kış indirimleri en büyük ve en geniş kapsamlı indirimler olduğunu biliyoruz. Steam Cadılar Bayramı indirimleri yaz ve kış indirimlerinden sonra gelen en geniş kapsamlı indirimleri kapsıyor.

Steam üzerinden yapılan indirim etkinliği cadılar bayramı konseptine uygun olarak korku ve gerilim oyunları için uygun bir konsept hazırlıyor. Tabii sadece bu oyun türleriyle kalmayıp yine bir çok oyun Steam Cadılar Bayramı indirimleri süresince indirimde olacaktır.

Steam Cadılar Bayramı indirimleri bu yıl ne zaman olacak?

Valve ekibi her yıl indirimler için yayıncılara mail atıp, indirim oranlarını belirlemeleri istiyorlar. Firmalar indirim oranlarını belirledikten sonra, ilgili indirim haftalarında, oyunlar indirime giriyor.

2017 yılının Steam Cadılar Bayramı indirimleri, 26.10.2017 günü Türkiye saati ile 20:00’de başlayıp 01.11.2017 günü Türkiye saati ile yine 20:00’de sona erecek. Steam yayıncıları umarız bu indirimlerde cimri davranmayıp güzel fırsatlarla karşımıza çıkarlar. Bu sayede birbirinden özel yapımları %25, %50 hatta %90’a varan indirimlerle alma şansımız olur.

Bu Cadılar bayramına özel geçen senelerde olan ek paketler ve ücretsiz güncellemeler de bu tarihler arasında oyuncularla buluşabilir. 6 gün sürecek olan Steam Cadılar Bayramı indirimleri boyunca AAA kalitedeki yapımların yanı sıra bağımsız yapım oyunlara da göz atmakta fayda var.

Öte yandan, Steam platformunun yaratıcı ismi ve Valve’ın kurucusu olan Gabe Newell, Forbes’e göre ABD’deki en zengin 100 insan arasında 55 milyar dolar değerindeki geliri ile 97. sırada yer alıyor.

İLGİLİ HABER – Gabe Newell en zengin 100 insan listesine girdi!

Diğer bir Steam haberi ise, Steam Direct’ın uygulamaya konması ile birlikte platforma eklenen oyun sayılarında artış yaşanması oldu. Geçen yılı Steam’e eklenen oyun sayısı bu yılın Ekim ayına kadar eklenenlerin gerisinde kaldı. İstatistikler gösteriyor ki, Valve’ın Direct hamlesi Steam’deki oyun sayılarının artışının önüne geçmede başarısız oldu.

İLGİLİ HABER – Bu yıl Steam’de geçen yıla göre daha çok oyun yayınlandı

 

Önceki İçerikGabe Newell en zengin 100 insan listesine girdi!
Sonraki İçerikTelltale’s Batman’in Switch çıkış tarihi belli oldu
The Final Boss @baslattusu, Oyunu ve teknolojiyi seven ve bunu işi haline getiren bir kardeşiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz