State of Play Eylül 2022: Tüm oyun duyuruları ve fragmanlar

God of War Ragnarök, Rise of the Ronin, Tekken 8 ve daha fazlası!

State of Play Eylül 2022 oyun duyuruları ve fragmanları

Dün gece düzenlenen State of Play Eylül 2022 yayınında PlayStation 5, PS4 ve PS VR2 için toplamda 10 oyun gösterildi. Yaklaşık 20 dakika uzunluğundaki etkinlikte yer alan tüm oyun duyuruları ve fragmanlar sırasıyla şöyle:

Tekken 8 PS5 için duyuruldu

State of Play açılışı Tekken 8 ile yaptı. EVO 2022’de ilk teaser’ı gösterilen oyun ilk oynanış fragmanı ile ortaya çıktı ve oldukça etkileyici gözüküyor. Şu an için pek bir detay yok ancak Bandai Namco “beklemede kalın” diyor.

PS VR2 için iki yeni oyun duyurusu

Tekken 8’den sonra PS VR2 için iki yeni oyun duyuruldu. İlk olarak 2020’de çıkan Star Wars: Tales from the Galaxy’s Edge, “Enhanced Edition” olarak 2023’te PS VR2’ye geliyor. Bir diğer oyun ise yine önceki yıllarda diğer VR’lara çıkmış olan Demeo. 2023’te PS VR2’nin yanı sıra PS5 için de çıkacak.

Yakuza spin-off’u Ishin ilk kez Batı’ya geliyor!

SEGA, Yakuza serisinin spin-off oyunlarından Ishin’in Like a Dragon: Ishin adıyla ilk kez Batı bölgelerine geleceğini duyurdu. “Baştan aşağıya yeniden yapılan” oyun, PS5 ve PS4 için 2023’ün şubat ayında çıkacak.

Hogwarts Legacy, PlayStation’a özel görev içerecek

Harry Potter evreninde geçen Hogwarts Legacy’den yeni bir kısa fragman geldi. Daha önceden duyurulan ve PlayStation platoformuna özel olacağı belirtilen oyundaki “Haunted Hogsmeade Shop” isimli görev gösterildi. Hogwarts Legacy, 10 Şubat 2023’te çıkıyor.

Ironwood Studios ilk oyunu Pacific Drive’ı tanıttı

Pacific Drive, gizem dolu bir dünyada arabanız aracılığıyla hayatta kalmaya çalışacağınız bir oyun olacak. Bir yandan oyunun geçtiği dünyayı keşfedecek, diğer yandan da yeni kaynaklar bularak arabanızı çalışır halde tutmaya ve geliştirmeye çalışacaksınız. 2023’te PS5 ve PC için çıkacak.

Bilim-kurgu shooter Synduality, 2023’te geliyor

Bandai Namco, bilim kurgu türündeki üçüncü şahıs yeni shooter oyunu Synduality için oynanış fragmanı paylaştı. 2023’te çıkacak olan oyunda oyuncular robotları kontrol ederek yeni kaynaklar bulacak ve zehirli yağmurların yanı sıra birçok yaratığa karşı hayatta kalmaya çalışacak.

Project EVE yeni adıyla geri döndü: Stellar Blade

Geçen yıl duyurulan ve kod adı Project EVE olan oyun yeni ismiyle ve oynanış görüntülerinin yer aldığı hikaye fragmanıyla bir kez daha gözüktü. Steller Blade, bol aksiyonuyla ön plana çıkıyor. 2023’te PlayStation 5’e özel olarak çıkacak.

Team Ninja, PS5’e özel oyun geliştiriyor: Rise of the Ronin

Koei Tecmo ve Team Ninja, PlayStation 5’e özel olarak geliştirdikleri yeni aksiyon oyunlarını duyurdu. 1863 yılında Japonya’da geçen Rise of the Ronin, 2024’te çıkacak. Yayınlanan ilk fragman ise harika gözüküyor.

Ragnarök geliyor!

State of Play Eylül 2022 yayınının sonunda merakla beklenen God of War Ragnarök için hikaye fragmanı gösterildi. Bunun öncesinde oyuna özel tasarlanan sınırlı sayıdaki DualSense kontrolcü tanıtıldı. Oyun tek kelimeyle muazzam gözüküyor. God of War Ragnarök, 9 Kasım’da PS5 ve PS4 için çıkacak.

Önceki İçerikYeni State of Play etkinliği bu gece gerçekleşecek
Sonraki İçerikNintendo Direct etkinliğinde Switch için yeni oyunlar duyuruldu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz