Starfield için ilk oynanış videosu yayınlandı

starfield oynanış videosu ve detaylar

12 Haziran akşamı düzenlenen Xbox & Bethesda Games Showcase 2022‘nin kapanışında Bethesda‘nın yeni RPG oyunu Starfield için ilk oynanış videosu ve detaylar paylaşıldı.

Todd Howard, Starfield için hazırlanan bu ilk oynanış videosunda gezegenlerin keşfi, gemi özelleştirme ve pilotluk, üs inşası, gelişmiş RPG ve karakter yaratma sistemleri ve çok daha fazlası dahil olmak üzere oyundan daha fazla ayrıntıyı sundu. 

StarfieldThe Elder Scrolls V: Skyrim ve Fallout 4‘ün ödüllü geliştiricileri Bethesda Game Studios‘un 25 yıl sonra oluşturduğu ilk yeni evren. Yıldızların arasında geçen bu yeni nesil rol yapma oyununda istediğiniz karakteri oluşturun ve eşi görülmemiş bir özgürlükle keşfe çıkarak insanlığın en büyük gizemine cevap aradığınız destansı bir yolculuğa koyulun.

Yıl 2330. İnsanlık güneş sistemimizin ötesine geçerek yeni gezegenlere yerleşti ve artık uzay gezginleri olarak yaşıyorlar. Bethesda Game Studios’un en büyük ve en iddialı oyununda, sıradan bir uzay madencisi olarak başlayacağınız bu yolculukta galakside nadir eserler arayan son uzay kâşifi grubu olan Constellation’a katılın ve Settled Systems’ın muazzam enginliğinde seyahat edin.

Starfield normalde bu yıl sonuna doğru piyasaya sürülecekti. Son ertelemenin ardından 2023‘te Xbox Series X|S ve PC için çıkacak ve ilk günden Xbox Game Pass‘te olacak.

Starfield için gösterilen oynanış videosu:

Street Fighter 6 için ilk detaylar paylaşıldı

Önceki İçerikA’dan Z’ye Yeni PlayStation Plus: Oyunlar, Çıkış Tarihi, Fiyatı ve Abonelik Yükseltme
Sonraki İçerikRedfall için ilk oynanış fragmanı yayınlandı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz