Redfall için ilk oynanış fragmanı yayınlandı

Dishonored ve Deathloop’un yapımcısı Arkane Studios yeni oyunları Redfall için ilg oynanış detaylarını paylaştı.

Redfall bir vampir lejyonu tarafından istila edilen ada şehri Redfall, Massachusetts’de geçen, Arkane Austin’in en yeni, açık dünyada işbirliğine dayalı bir birinci şahıs nişancı oyunu. İlk resmi oynanış tanıtımı, Arkane Austin’in yaratıcı oyun mekanikleri geliştirme ününü anbean oynanışı ile gösteriyor:

Oyuncular, vampir sürüleriyle savaşmak için takım arkadaşlarıyla yeteneklerini ve güçlerini birleştirmenin enteresan yollarını bulacaklar. Redfall, her karakter için derin yetenek sistemlerine sahip. Aşırı meraklı kriptozoolog Devinder, telekinetik üniversite öğrencisi Layla, zeki ve güvenilir savaş mühendisi Remi ve tecrübeli eski asker, keskin nişancı Jacob.
Şehir Merkezi ve deniz kenarındaki tahta kaldırımlar gibi bilindik Redfall konumları, gerçekliği ürkütücü şekilde değiştiren uhrevi alanlara açılıyor. Hikâye odaklı aksiyon ve mekânsal hikâye anlatımıyla, Redfall’daki vampir tehdidinin gizemlerini keşfedin.

Unreal Engine 5 oyun motoru ile geliştirilmekte olan Redfall, PC ve Xbox Series X/S platformlarında çıkışını gerçekleştirecek. Xbox Game Pass sahibi olanlar oyuna çıkış gününde ücretsiz olarak erişebilecekler.

Önceki İçerikStarfield için ilk oynanış videosu yayınlandı
Sonraki İçerikÜcretsiz Fallout 76 güncellemesi Test Your Metal çıktı
Başlat Tuşu'nun genel yayın yönetmeni. 1984 doğumlu. Sırasıyla İngilizce Öğretmenliği, Resim ve Animasyon bölümlerinde eğitim görmüş bir yazar / çizer / animatör. Siteye katkıları dışında çizgiroman, canlandırma ve sinematografi üzerine çalışmalar yapar. Çocukluğundan bu yana video oyunları onun için hobiden de öte bir tutku olmuştur.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz