Star Wars Battlefront’un Yeni Oyun Modu “Blast” Duyuruldu!

10 vs. 10 oynanış sahip Star Wars Battlefront’un yeni oyun modu “Blast” detaylandırıldı.

EA‘nin dün söz verdiği üzere, Star Wars Battlefront’un yeni oyun modu tanıtıldı. “Blast” adındaki yeni çoklu oyuncu modu, denenmiş ve gerçek bir team deatmatch (takım ölüm oyunu) deneyimi sunacak.

Klasik takım ölüm oyunu modlarında olduğu gibi Rebel ve Imperial adında 10’ar kişilik iki taraf bulunacak ve ilk 100 öldürmeye ulaşan ya da 10 dakika içerisinde en çok öldürme skoruna sahip olan takım kazanacak.

Endor, Hoth, Tatooine ve Sullust adlı gezegenlerde bu modu oynayabileceğiz. Blast modu diğer Star Wars Battlefront modlarına göre oldukça küçük. Çünkü bu modun haritaları o kadar geniş olmayacak. Özellikle 40 oyunculuk Walker Assault modu ile karşılaştırılığında dörtte biri kadar demek çok doğru olacaktır.

Blast modu için geçerli bazı kurallar ise şöyle:

  • Araç yok.
  • Hiçbir kahraman ve kötü karakter yok.
  • Silahlar harita üzerinde dağıtılmış olacak.

Bu mod dahil olmak üzere Battlefront, gamescom 2015 etkinliğinde denenebilir olacak. gamescom 2015 ise 5-9 Ağustos tarihleri arasında Almanya’nın Köln şehrinde düzenlenecek.

gamescom’da denenebilir olacak diğer modlar ise şöyle:

  • Walker Assault
  • Supremacy
  • Fighter Squadron
  • Drop Zone
  • Cargo

Tüm bunlara ek olarak, Battlefront’ta görev modları da olacak. Çevrimdışı ya da yerel sunucu ve çevrimiçi co-op desteği verecek olan bu görev modunun yanı sıra E3 2015‘de de gördüğümüz üzere hayatta kalma modu da oyunda yer alacak.

Star Wars Battlefront, 17 Kasım 2015‘de Xbox One, PlayStation 4 ve PC için piyasaya sürülecek. Oyunun çıkış tarihi hakkındaki diğer bir gelişme ise, EA, hayranlarına oyunun ertelenme ihtimali konusunda güvence vererek söz verdikleri tarihte çıkacağını belirtiyor.

 

Önceki İçerikYeni Battlefield Oyunu Doğrulandı!
Sonraki İçerikZombiU Remake Yeni Nesil Konsollar ve PC için Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz