Star Wars Battlefront 2’nin mikro ödeme sistemi tamamen kalkabilir

Oyunun çıkışıyla beraber "geçici olarak" kaldırılan sistem, bir daha geri dönmeyebilir.

EA, Star Wars Battlefront 2‘nin mikro ödeme sistemi hakkında konuştu ve bu sistemin geri gelip gelmeyeceğinin belirsiz olduğunu belirtti.

Glixel‘de yer alan habere göre, EA’in Mali İşler Müdürü Blake Jorgensen, bu hafta düzenlenen 37. NASDAQ Yatırımcılar Konferansı‘nda şirketin ileriye yönelik planlamalarından bahsetti.

“Net bir şekilde, müşterilerimizi dinlemeye, onların neler istediğini anlamaya odaklandık ve bu istekler sürekli olarak bir değişim içerisinde.” diyen Jorgensen, Star Wars Battlefront 2’nin mikro ödeme sistemi hakkında önemli bilgiler paylaştı:

“Oyunun ilerleme sistemini geliştirmeye devam ediyoruz. Bu sistemin üzerinde rahatça çalışmak adına mikro ödemeleri oyunun çıkışıyla beraber kaldırmıştık. Bunu [mikro ödemeyi kapalı tutmayı] devam ettirmek istiyoruz. Sanırım önümüzdeki iki hafta boyunca konuyla alakalı oyuna iki yeni güncelleme gelecek.”

Jorgensen, konuşmasının ilerleyen kısımlarında Star Wars Battlefront 2’deki mikro ödeme sisteminin tekrardan aktif olup olmayacağının henüz kesinleşmediğini ifade etti. Bu sistemin geri dönmesi halinde ise çok farklı bir şekilde karşımıza çıkacağını belirtti.

“Zaman içinde, mikro ödeme sistemini geri getirip getirmeyeceğimizi veya geri getirsek bile nasıl bir şekilde sunacağımızı ele alacağız.”

Büyük tartışmalara neden olan Star Wars Battlefront 2’deki mikro ödeme sistemi, oyun içi para birini olan Crystal satın alımını sağlıyor. Bu sistem, gelen tepkiler nedeniyle oyunun çıkışıyla beraber “geçici olarak” kaldırılmıştı.

İLGİLİ HABER – Star Wars Battlefront 2’deki mikro ödemeler kaldırıldı

İLGİLİ HABER – Star Wars Battlefront 2’deki mikro ödemelerin neden kaldırıldığı ortaya çıktı

Önceki İçerikGran Turismo Sport’un tahmini satış rakamları açıklandı
Sonraki İçerikPS4 satış rakamları açıklandı, PSVR satışları 2 milyona ulaştı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz