Star Wars Battlefront 2 Starfighter Assault Modu İle İgili Yeni Fragman Yayınlandı

Electronic Arts (EA) ve DICE'ın geliştirdikleri Star Wars Battlefront 2'nin Starfighter Assault modundaki bütün savaş gemileri ve uzay haritaları ile ilgili yeni bir fragman yayınlandı...

Oyunun geliştiricileri EA ve DICE, Star Wars Battlefront 2’nin Starfighter Assault modunda bulunan haritaları ve uzay savaşlarını gösteren yeni bir fragman yayınladılar. Star Wars Battlefront 2’nin yeni yayınlanan fragmanında uzay savaşları oldukça hoş görünüyor.

Yeni fragman sayesinde uzay savaşlarına ilk bakışı yaptığımız oyun için EA önümüzdeki Gamescom’da detaylı bir sunum yapma sözü verdi. Etkinlikte Starfighter Assault modu ile ilgili daha fazla bilgi verilmesini bekliyoruz. Gamescom 2017 önümüzdeki hafta, 23 Ağustos‘ta başlıyor.

Ayrıca EA, 21 Ağustos pazartesi günü Star Wars Battlefront 2 için 09:30, 12:30, 17:00 ve 18:00’da bir canlı yayın düzenleyecek. Bu canlı yayınları EA’nin resmi web sayfasından izleyebilirsiniz.

Star Wars Battlefront 2’yi ön sipariş edenler, yakında çıkacak olan çoklu oyunculu beta sürümüne erken erişim sağlanacak. Müşterilere Yoda’s Lightsaber Mastery ve The Last Jedi Heroes paketleri için anında erişim imkanı sağlanacak.

Star Wars Battlefront 2 PC, PS4 ve Xbox One için 17 Kasım 2017’de piyasaya sürülecek.

Önceki İçerikUncharted Kayıp Miras inceleme
Sonraki İçerikObserver inceleme

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz