Splinter Cell: Blacklist’in Geliştiricisinden Yeni Oyun Hazırlığı

Splinter Cell: Blacklist’in geliştiricisi Ubisoft Toronto’dan yeni bir oyun için iş ilanı açıldı.

Ubisoft Toronto yeni bir iş ilanı duyurdu. Daha önceden Splinter Cell: Blacklist‘i geliştiren Ubisoft Toronto ofisi, şirketin resmi internet sitesi üzerindeki kariyer sayfasından yeni bir iş ilanı duyurusu yaptı.

Stüdyodaki ekibin lideri Heather Holmes ise bu gelişmeyi Twitter adresi üzerinden şöyle duyurdu:

“Ubisoft Toronto tarafından geliştirilecek yeni bir IP için 3Cs (karakter, kontrol, kamera) uzmanlığı olan kıdemli oyun tasarımcıları aranıyor.”

Yeni proje hakkında çok fazla detayın barınmadığı iş ilanı sayfasında sadece, başarılı adayların yapacakları işler hakkında bilgiler yer alıyor. Tek bildiğimiz ise AAA yapım bir oyun olacağı. Çünkü Holmes’in duyurduğuna göre, iş şartı olarak daha önceden AAA oyun deneyimi olmak zorunda.

Ubisoft Toronto tarafından açılan iş ilanı sayfası

Splinter Cell: Blacklist piyasaya sürüldükten sonra, Ubisoft Toronto, Montreal stüdyosu ile işbirliğine giderek Assassin’s Creed Unity ve Far Cry 4 yapımlarının geliştirilmesine katkıda bulunmuştu.

Mart 2014, stüdyonun patronu Jade Raymond, Ubisoft Toronto’nun geliştirme aşamasında olan henüz duyurmadığı beş adet projesi olduğunu açıklamıştı. Geliştirilen projelerle ilgili detay olarak ise sadece “iki yeni IP” ve “bir yeni Splinter Cell oyunu” olarak belirtilmişti.

Daha sonra ise Ubisoft Toronto’dan ayrıldığından bu yana Raymond, geçtiğimiz günlerde Motive adında bir yeni EA Stüdyosu’na katıldığını açıklamıştı.

Raymond ve Motive, BioWare ekibine yakın bir biçimde çalışma yürütecek ve Mass Effect: Andromeda‘nın geliştirilmesine katkıda bulunabilecek. Ayrıca Motive stüdyosu tarafından “yeni bir IP” ile “bazı şaşırtıcı projeler” duyurulabilir.

Stüdyonun ilk görevi ise eski Uncharted yazarı Amy Hennig‘in Star Wars oyunu üzerinde çalışmak. Bu oyun ayrıca, Dead Space‘in geliştirici Visceral stüdyosu tarafından da geliştirilmekte.

Önceki İçerikKojima’nın Adı Metal Gear Solid 5’in Kutu Görselinden Kaldırıldı
Sonraki İçerikWarcraft Comic-Con Fragmanı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz