Söylenti: Watch Dogs 2’nin içine gizlenen Ubisoft’un yeni oyunu doğrulandı!

Watch Dogs 2'nin içerisinden Ubisoft'un "Pioneer" adlı yeni oyun projesi çıktı.

Bugün çıkışını yapan Watch Dogs 2‘nin içine gizlenen Ubisoft‘un yeni oyunu onaylandı ancak bu yeni projenin askıya alınması gündemde.

15 Kasım’da yani bugün resmi olarak çıkışını gerçekleştiren Watch Dogs 2’nin içerisine Ubisoft tarafından gizlenen easter egg ile firmanın yeni oyunu hakkında bazı bilgiler geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı. İlk olarak, Watch Dogs 2’nin içerisine gizlenen oyunun Beyond Good and Evil 2 olduğu düşünülmüştü çünkü easter egg’in, 8 yıl önce yayınlanan Beyond Good and Evil 2 teaser’ı ile benzer bir müziğe sahip olduğuydu.

Kotaku‘nun Ubisoft’un içerisindeki bazı kaynaklarına göre, şirketin Watch Dogs 2’nin içerisinde easter egg olarak gizlediği yeni oyun projesi “Pioneer” adını taşıyor. Bu yeni IP’nin 2017’de duyurulması planlıyordu ancak bu şimdilik mümkün gözükmüyor çünkü projenin geliştirme aşamasında bazı sorunlar mevcut.

Firmaya yakın kaynaklardan birisi Kotaku’ya, “Projenin önümüzdeki yıl duyurulması bekleniyordu.” şeklinde konuştu ve Ubisoft’un geçtiğimiz aylarda Pioneer projesinin başına birçok farklı kişiyi getirdiğini belirterek, “Ancak bu duyuru gerçekleşmeyecek çünkü Pioneer projesi şu anda yeniden yapılandırılıyor.” dedi.

Yine firmanın içerisinden başka bir kaynağa göre, bu yeni oyun Watch Dogs 2’nin içerisine gizli bir easter egg olarak eklendiği sıralarda, projenin geliştirme aşamasında oldukça iyi bir ilerleme kaydediliyordu ancak Watch Dogs 2’nin çıkışına doğru bazı problemler meydana geldi ve projenin geliştirilmesi sekteye uğradı.

Kotaku’ya konuşan ikinci kaynak, “Watch Dogs 2’nin içerisine easter egg olarak yerleştirmeye karar verildiğinde, durumun bu hale geleceği tahmin edilmemişti. Bu yüzden yaşananlar biraz garip.” diyerek yaşananları dile getirdi.

Pioneer projesinin şu anda tam olarak nasıl bir aşamada olduğu bilinmiyor ve projenin devam edip etmeyeceği hakkında da herhangi bir bilgi bulunmuyor. Gelişmeler oldukça aktarmaya devam edeceğiz.

Önceki İçerikThe Last of Us Remastered’ın PS4 Pro’daki performansı PS4’ten daha kötü!
Sonraki İçerikVideo Oyunu Ödülleri 2016’da adaylar belli oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz