SÖYLENTİ: Resident Evil 3: Nemesis remake yapım aşamasında

İddiaya göre 2020'de çıkış yapacak.

Resident Evil 3: Nemesis remake 2020'de çıkış yapacak iddiası

Capcom‘un Resident Evil 2 remake’in ardından Resident Evil 3: Nemesis remake (yeniden yapım) üzerinde çalıştığı iddia ediliyor.

İlk önce SpawnWave adlı YouTube kanalı tarafından öne sürülen bu iddia, daha sonra Eurogamer’ın kendi kaynakları tarafından da doğrulandı. RE3 Remake’in 2020’de çıkış yapacağını da ekleyen SpawnWave, daha önceden FromSoftware‘in yeni oyunu Elden Ring‘i resmi duyurusundan önce sızdırmıştı.

Eurogamer’ın da kendi kaynaklarından edindiği bilgiye göre, Resident Evil 3: Nemesis remake bir süredir geliştirme aşamasında. Ancak Eurogamer, Capcom’un şu anlık geçtiğimiz aylarda duyurulan serinin yeni co-op oyunu Project Resistance üzerinde daha fazla odaklandığının altını çiziyor.

Çıkış yapacağı platformlar hakkında ise herhangi bir bilgi bulunmuyor fakat oyunun çapraz platform desteği sunması olası, zira 2020 sonuna doğru hem PlayStation 5 hem de Xbox Scarlett piyasaya sürülecek.

Resident Evil 3 remake bir süredir Capcom tarafından da üstü kapalı bir şekilde dile getiriliyordu. Firma, Resident Evil 2 Remake’in iyi bir satış performansı yakalaması durumunda serinin eski oyunlarının remake şeklinde yeniden piyasaya sürülebileceğini ifade etmişti.

Resident Evil 2 remake 25 Ocak’ta PS4, Xbox One ve PC için çıkış yaptı. 30 Eylül itibarıyla oyun 4.7 milyon adet satış rakamına ulaşmıştı.

Konuyla ilişkin Capcom’a ulaşan Eurogamer, şirketin yorum yapmaktan kaçındığını belirtti.

Resident Evil aslında SNES için geliştiriliyormuş

KaynakEurogamer
Önceki İçerikPS5 kontrolcüsü DualShock 5 yeni patent tasarımıyla ortaya çıkmış olabilir
Sonraki İçerikPlayStation Store Black Friday 2019 indirimleri başladı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz