Söylenti: Red Dead Redemption 2’nin haritası böyle olacak

NeoGAF forumunda, Red Dead Redemption 2'nin oyun haritası olduğu iddia edilen bir görsel paylaşıldı.

İlk oyunun öncesini konu alacağı iddia edilen Red Dead Redemption 2‘nin haritası olduğu söylenen bir görsel ortaya çıktı.

NeoGAF forumundan Mideon adlı bir kullanıcı, Red Dead Redemption 2’ye ait olduğunu söylediği bir harita paylaştı ve daha sonra bunu sildi. Ancak bu görsel başkaları tarafından internete sızdırıldı.

Techradar ise “Yapımcı ekibe yakın kaynaklara göre, yeni Red Dead Redemption oyununun haritası böyle olacak.” dedi.

Şu ana kadar resmi olarak yeni bir Red Dead Redemption oyunu duyurulmasa da, olası bir yeni yapımın serinin ilk oyunun öncesini konu alacağı iddia edildi.

Sızdırılan ve Red Dead Redemption 2’ye ait olduğu öne sürülen haritada yer alan bölge isimlerinden New Bordeaux, Mafia 3‘te de bulunuyor. Mafia 3 ayrıca Rockstar‘ın ana şirketi Take-Two tarafından yayınlanacak ve 1968’de geçecek. Yani, muhtemel bir Red Dead Redemption oyununun, Mafia III ile bağlantılı olması gibi bir ihtimal de bulunuyor.

Konu hakkında Rockstar’a ve Take-Two’ya ulaşan kaynaklar, bu iki firmadan gelecek açıklamayı bekliyor.

İşte, Red Dead Redemption 2’nin haritası olacağı söylenen o görsel:

Red Dead Redemtion 2'nin oyun haritası olacağı iddia edilen görsel
Red Dead Redemtion 2’nin oyun haritası olacağı iddia edilen görsel

Geçtiğimiz Mart ayında, yine Techradar sitesi GTA 6’nın ön yapım aşamasına olduğunu, ayrıca tamamen Tokyo’da geçebilecek bir GTA yapımının da düşünülen projeler arasında olduğunu yazmıştı.

Rockstar ve Take-Two ile ilgili en son haberlerden bir diğeriyse, Rockstar North’un eski başkanı Leslie Benzies’in alacakları nedeniyle bu iki şirkete 150 milyon dolarlık dava açması oldu. Take-Two ise karşı bir dava başlattı.

Önceki İçerikMad Tanks Başlangıç Rehberi
Sonraki İçerikMart ayının en çok satan 10 oyunu belli oldu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz