SÖYLENTİ: PS5’e özel yeni bir Final Fantasy oyunu daha duyurulacak

Final Fantasy XVI ve Final Fantasy VI Remake Intergrade dışında yeni bir FF oyunu daha E3 2021'de duyurulabilir.

Yeni bir iddiaya göre, Square Enix bir tane daha Final Fantasy oyunu üzerinde çalışıyor ve bu oyun PlayStation 5‘e özel olarak E3 2021‘de duyurulacak. Dahası, bu oyun projesi zaten duyurulmuş olan Final Fantasy XVI ve Final Fantasy VII Remake Intergrade dışında bambaşka bir oyun anlamına geliyor.

VGC ve Push Square‘de yer alan haberlere göre, daha önceden başarılı sızıntılara imza atarak Sony’nin ilk PS5 sunumunu ve bu sunumda Final Fantasy XVI’nın duyurulacağını açıklayan Navtra adlı ResetEra kullanıcısı yakın zamanda şöyle bir iddiada bulundu:

“İnanıyorum ki, zaten duyurulmuş olan projelerden haberler dışında en az büyük bir tane daha Final Fantasy duyurusu bekleyebilirsiniz. Bu E3 dönemi Square Enix için genel olarak iyi geçecek.”

Navtra devamında Square Enix’in E3 2021’de iki büyük duyuruya imza atacağını belirterek, “Bu haziranda iki büyük SE duyurusu göreceğiz: PS5’e özel bir FF oyunu ve çapraz platform (PS4 ve PS5 için) Eidos oyunu” iddiasında bulunuyor.

E3 2021, pandemi nedeniyle tamamen dijital şekilde düzenlenecek. Etkinliğe katılacak firmalar arasında Sony yer almıyor ancak Square Enix gibi üçüncü parti firmalar PlayStation 5 için oyun duyurusu yapabilecek.

Önceki İçerikYeni Back 4 Blood fragmanı “The Cleaners”ı tanıtıyor
Sonraki İçerikRatchet and Clank: Rift Apart’ın dosya boyutu ortaya çıktı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz