SÖYLENTİ: PlayStation sunumu birkaç hafta içinde gerçekleşecek

Geçmişte başarılı sızıntılara imza atan Navtra adlı ResetEra kullanıcısı, yakında PlayStation oyunları için konferans gerçekleşeceğini öne sürdü

Başarılı sızıntılara imza atan ResetEra kullanıcısı Navtra'ya göre, Sony birkaç hafta içinde PlayStation etkinliği düzenleyecek.

Sony’nin birkaç hafta içinde PlayStation oyunları için etkinlik düzenleyeceği iddia ediliyor.

Geçmişte başarılı sızıntılara imza atan Navtra adlı ResetEra kullanıcısı, yakında PlayStation oyunları için konferans gerçekleşeceğini öne sürdü. Final Fantasy Origin’i ve Spider-Man Miles Morales’in PS4 versiyonunu resmi duyurudan önce sızdıran Navtra, Sony’nin planlarında herhangi bir değişim olmaması halinde birkaç hafta içinde PlayStation sunumu olacağını ima etti.

Bu iddiayı destekleyecek bir gelişme de birkaç gün önce Summer Game Fest’te yaşanmıştı. PlayStation 5 için duyurulan Death Stranding Director’s Cut için etkinliğin sunucusu Geoff Keighley birkaç hafta içinde daha fazla bilgi açıklanacağını söylemişti.

Sony E3 2021’e resmi olarak katılım göstermiyor. Ancak firmanın E3 dönemine yakın bir zamanda etkinlik düzenlemesi bekleniyor.

Önceki İçerikStranger of Paradise Final Fantasy Origin duyuruldu, 2022’de çıkacak
Sonraki İçerikNintendo Direct E3 2021 sunumunda duyurulan oyunlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz