SÖYLENTİ: Metal Gear Solid Remake PS5 ve PC için geliştiriliyor

Ayrıca MGS 2, 3 ve 4'ün remastered versiyonları da geliyor.

İddiaya göre, Metal Gear Solid Remake PS5 ve PC platformları için geliyor.

Push Square’de yer alan habere göre, özellikle donanım alanında güvenilir sızıntılarla tanınan RedGamingTech adlı YouTube kanalı, bu kez bir oyun söylentisi ortaya attı: PS1 klasiklerinden Metal Gear Solid, remake (yeniden yapım) şeklinde geri dönüyor. Oyun, konsol özel olarak PlayStation 5 için çıkış yapacak ve ayrıca PC’ye gelecek.

RedGamingTech kanalı, söz konusu bilgiyi aldığı kaynağının bugüne kadar yüzde 100 doğru bilgiler sızdırdığını öne sürüyor ve geliştirme sürecindeki Metal Gear Solid Remake’in tamamen yeniden hazırlandığını, basit bir remaster ya da port projesi olmadığını ifade ediyor.

Aynı kaynağa göre, ilk Metal Gear Solid oyununun remake hali dışında MGS 2, 3 ve 4’ün ise Remastered sürümleri geliştiriliyor ancak bunlar hakkında bir platform bilgisi yok.

PS5 oyunlarının dosya boyutları ortaya çıktı

Metal Gear Solid’in hakları Konami’nin elinde bulunuyor ancak Sony yeni nesil için üçüncü parti firmalarla özel anlaşmalar imzalama yönünde bir strateji izliyor. Öyle ki bu ayki PlayStation 5 etkinliğinde Square Enix’in geliştirdiği Final Fantasy XVI’nın PS5’e özel olduğu duyurulmuştu. Bu nedenle benzer bir anlaşmanın Konami ile de yapılmış olması ihtimali mevcut. Yine de söz konusu haberin Sony’den resmi bir duyuru gelene kadar söylenti niteliği taşıdığını yinelemek gerekiyor.

PS5 geriye uyumluluk özelliği PS3, PS2 ve PS1 oyunlarını desteklemeyecek

Önceki İçerikPS5 oyunlarının dosya boyutları ortaya çıktı
Sonraki İçerikResident Evil Village PS4 ve Xbox One için de çıkış yapabilir

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz