SÖYLENTİ: For Honor’ı oynamak için internet bağlantısı zorunlu olacak

For Honor'ın hikaye modunu oynamak için de internet bağlantısının gerekli olduğu iddia edildi.

Twitter’da “Wario 64” adlı kullanıcının dediğine göre, Ubisoft‘un merakla beklenen oyunlarından For Honor‘ı oynayabilmek için daima internete bağlı olmak gerekecek.

Paylaştığı kapak fotoğrafında yer alan bu bilgiye tepkisini dile getiren Wario 64, “Ubisoft olduğu için artık şaşırmıyorum ancak yine de böyle olduğunu bilmiyordum.” şeklinde yazdı.

For Honor’ın çoklu oyuncu modu doğal olarak internet bağlantısı gerektiriyor ancak hikaye modunun da aynı şekilde internet bağlantısını zorunlu kılması gerçekten şaşırtıcı.

Eylül ayında GameSpot’a konuşan Ubisoft, For Honor’ın tekli oyuncu modu hakkında şunu söylemişti:

“Oyunu sadece hikaye modu için almak isteyenlere, tekli oyuncu modu hazırladık. Hiç çoklu oyuncu modunu denemeseniz ve çevrimiçi olamasınız bile oyundan memnun kalacaksınız. Hikaye modunda da oyucuların oyundan tam olarak tecrübe edinebilmesi amaçlandı.”

İddia edilen ile geçtiğimiz dönemlerde Ubisoft’un söyledikleri arasında zıtlık bulunuyor. Bu nedenle Ubisoft’un yakın bir zamanda konuya açıklık getirmesi ve ‘internet bağlantısı zorunluluğunun’ sadece çoklu oyuncu modu için mi yoksa oyunun geneli için mi gerekli olduğunu açıklaması bekleniyor.

For Honor, 14 Şubat 2017’de Xbox One, PlayStation 4 ve PC için çıkacak.

Önceki İçerikThe Last Guardian – İnceleme
Sonraki İçerikTom Clancy’s Ghost Recon Wildlands’in tüm haritası ortaya çıktı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz