Sony’nin iddia edilen yeni konsolu PS4.5’in duyurulacağı tarih netleşiyor

Daha güçlü olacağı öne sürülen yeni PlayStation 4 konsolu hakkındaki iddialara bir yenisi daha eklendi.

Daha güçlü olacağı öne sürülen yeni PlayStation 4 konsolu hakkındaki iddialara bir yenisi daha eklendi.

“PlayStation 4.5” ya da “PlayStation 4K” adıyla anılan ve Sony‘nin üzerinde çalıştığı iddia edilen; daha güçlü işlemciye sahip olup 4K çözünürlük desteği sunacağı öne sürülen yeni PlayStation 4 konsolu hakkında yeni bilgiler ortaya atılmaya devam ediyor.

“Zengin bir oyun deneyimi ve yüksek düzeyde PlayStation VR sanal gerçeklik tecrübesi” sunacağı, 4K çözünürlük desteğinin yanı sıra daha güçlü işlemcisinin olduğu iddia edilen PlayStation 4.5 veya PlayStation 4K adındaki yeni konsolun, PlayStation VR sanal gerçeklik cihazının Ekim 2016’daki çıkışından önce duyurulacağı söyleniyor.

The Wall Street Journal sitesinde yer alan haberde, yukarıda geçen ve bundan önce Kotaku ile Eurogamer tarafından ortaya atılan iddialar doğrulanarak bu yeni ve güçlendirilmiş konsolun duyurulacağı tarih hakkında bilgi verildi.

WSJ’nin paylaştığı bilgilere göre, mevcut PlayStation 4 sahipleri yukarıda bahsi geçen özelliklerden faydalanmak istiyorsa güçlendirilmiş yeni konsolu (PlayStation 4.5 veya PlayStation 4K) almak zorunda kalacak. Ancak Sony yine de piyasadaki PlayStation 4’lere olan desteğini sürdürerek yeni konsol kadar olmasa bile bunları güçlendirmeye devam edecek .

Yeni PlayStation 4 konsolu hakkında tahmini bile olsa herhangi bir çıkış aralığı veya çıkış tarihi bulunmuyor. Sony’nin şu anki PlayStation 4 konsolu 350 dolardan satılıyorken, sanal gerçeklik cihazı PlayStation VR, 400 dolardan satılacak.

Son olarak, Sony hala bu söylentiler hakkında resmi bir açıklama yapmayı tercih etmedi.

Önceki İçerikNight Dive Stüdyosu, Turok ve Turok 2’nin Xbox One için geleceğini söyledi
Sonraki İçerikBattlefield 5’in duyuru tarihi ve DLC planları sızdırılmış olabilir

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz