PlayStation 4.5 iddiaları yeni bir kaynak tarafından da ‘doğrulandı’

Sony'nin daha güçlü bir PlayStation 4 konsolu üzerinde çalıştığı söylentileri, başka bir kaynak tarafından da doğrulandı ve bazı yeni detaylar paylaşıldı.

Sony‘nin daha güçlü bir PlayStation 4 konsolu üzerinde çalıştığı söylentileri, başka bir kaynak tarafından da doğrulandı ve bazı yeni detaylar paylaşıldı.

Geçen hafta, Sony’nin işlemcisi daha güçlü bir PlayStation 4 konsolu üzerinde çalıştığı, bunun ‘PS4.5’ olduğu ve 4K çözünürlük desteği sunacağı iddia edilmişti. Hatta yükseltilmiş GPU gücü sayesinde Sony’nin sanal gerçeklik cihazı PlayStation VR deneyimini de üst düzeye çıkaracağı belirtilmişti.

Bugün, o iddialara bir yenisi daha katıldı ve başka bir kaynak da PlayStation 4.5’in varlığını doğrulayarak bu konuda yeni detaylar paylaştı. Ancak Sony’nin bu konuda henüz bir açıklaması olmadı ve şirketin sözcüsü tarafından ‘bu konudaki spekülasyonlar hakkında yorum yapılmayacağı’ bilgisi söylendi.

Eurogamer‘a göre ise, Sony’nin elinde halihazırda yapılmış bir ‘PS4.5’ prototipi bulunuyor. PlayStation 4K adını taşıyan bu prototip, iddia edildiği üzere 4K çözünürlük desteği sunacak şekilde geliştiriliyor ve oyun geliştiricilerine bu fırsatı sunuyor. Daha güçlü işlemciye sahip olduğu ön sürülen bu PlayStation 4K prototipi ne yazık ki henüz 1080p kalitedeki mevcut oyunlar gibi 4K çözünürlükte oyun deneyimi sunacak güçte değil.

Önceki İçerikSony, Driveclub’ın geliştiricisi Evolution Studios’u kapattı
Sonraki İçerikThe Witcher 3’ün ‘Blood and Wine’ DLC’sinden ilk görüntüler sızdı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz