Battlefield 5’in duyuru tarihi ve DLC planları sızdırılmış olabilir

İlk önce IMDB'de listelenen, daha sonra DICE tarafından resmi olarak doğrulanan Battlefield 5'in resmi duyuru tarihi ve DLC planları hakkında bazı bilgiler internete düştü.

İlk önce IMDB‘de listelenen, daha sonra DICE tarafından resmi olarak doğrulanan Battlefield 5‘in resmi duyuru tarihi ve DLC planları hakkında bazı bilgiler internete düştü.

2015’in Aralık ayında IMDB’de listelenen yeni Battlefield 5 oyunu, bu listelemede Armageddon adını taşıyordu ve bir de çıkış tarihi verilmişti. Bu gelişmeden birkaç gün sonra oyunun yapımcı firması DICE’tan geliştirici direktörü konumundaki Dan Vaderlind, açıklama yapmış ve 2016 yılında yeni bir Battlefield oyunu olacağını resmen doğrulamıştı ancak herhangi bir detay vermemişti. Şubat ayının sonlarına doğru ise, İsviçreli bir perakende sitesi tarafından listelenen serinin yeni oyunu Battlefield 5 adıyla yer almıştı ve I. Dünya Savaşı‘nı konu alacağı ön sürülmüş, Ekim 2016’da çıkacağı iddia edilmişti.

Geçtiğimiz saatlerde KoXin isimli bir Reddit kullanıcısı, Imgur üzerinden paylaştığı fotoğraflarla, resmi olarak doğrulanan ancak henüz duyurulmayan Battlefield 5 hakkında çok önemli bilgiler verdi. Görsellerde yer alan bilgilere göre, Battlefield 5 resmi olarak 12 Haziran 2016’da duyurulacak. Bu tarih, E3 2016 oyun fuarının başlangıcından tam olarak 2 gün öncesine denk geliyor.

KoXin’in paylaştıkları bununla da sınırlı değil. Internete düşen görsellerde, Battlefield 5’e ait olduğu öne sürülen DLC planları da bulunuyor. Tam olarak 5 adet DLC paketinin adı geçiyor bunlardan ilkinin 6 Kasım 2016’da yayınlanacağı yazıyor. Bu bağlamda, iddialara göre oyunun bu tarihten önce çıkacağını söyleyebiliriz. Perakende sitesinin Battlefield 5’in çıkış tarihini Ekim 2016 olarak listeleme yapması da bunu doğrular nitelikte.

DLC’ler hakkındaki diğer bilgiler ise, ismi ve detaylar geçen 5 paketin tamamı da “ücretsiz içerik” değil. Ayrıca yazılanlar arasında I. Dünya Savaşı’nın da adı geçiyor.

Battlefield 5'in DLC'lerine ait olduğu öne sürülen bilgiler
Battlefield 5’in DLC’lerine ait olduğu öne sürülen bilgiler

Tabii ki, tüm bunların birer söylenti olduğunu ve sızdırılan resimlerin resmi olmadığını belirtmek gerekir. Şimdi ise tüm gözler DICE veya EA Games’ten gelecek açıklamaya çevrildi.

 

Önceki İçerikSony’nin iddia edilen yeni konsolu PS4.5’in duyurulacağı tarih netleşiyor
Sonraki İçerikWatch Dogs 2 DirectX 12 desteği ve daha güçlü AMD optimizasyonu ile gelecek

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz