Smite Xbox One’ın ilk MOBA oyunu oluyor!

Smite Xbox One’ın ilk MOBA oyunu olarak kapalı betaya başladı.

Üçüncü şahıs oynanışa sahip Smite Xbox One’ın ilk MOBA oyunu olarak kapalı beta testi sürecine girdi. Önceden Smite’ın alfa veya kapalı beta testlerine katılma hakkı kazananlar, Xbox One sürümünün kapalı beta testlerine erişim hakkı kazanıyor. Ayrıca buradan Smite Xbox One kapalı beta testi için başvuruda bulunabilirsiniz.

Smite F2P bir oyun ancak oyun içi eşyalar, karakterler, kostümler vb. şeyler para ile alınabiliyor. Ek olarak, Xbox One’ın kapalı beta sürecine anında erişim kazanmak için 30 dolar değerindeki “Founder’s Pack”i satın alabilirsiniz. Founder’s Pack ayrıca oyunda şu anda bulunan tüm Tanrı karakterlerinin ve yeni eklenecek olan Tanrı karakterlerinin yanı sıra 400 gems ve iki özel kostüm veriyor. Bu paket, oyunun Xbox One sürümü tam sürüme geçince (yıl sonuna doğru) oyundan kaldırılacak.

Eğer Smite Xbox One kapalı beta sürecine katılırsanız, oyun tam sürüme geçince, tüm ilerleme ve başarımlarınız buraya aktarılabilecek. Smite’ın geliştirici ve yayıncı şirketi Hi-Rez Studios, Xbox One sürüm üzerinde ilerlemelerini taşımak isteyen PC oyuncular için bir hesap birleştirme seçeneğini duyurdu. Konuyla ilgili tüm detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

İlk olarak PC platformu için Mart 2014’de piyasa sürülen Smite, bugüne kadar 7 milyonda fazla kullanıcıya ulaştı.

Önceki İçerikThe Witcher 3 sinematik çıkış videosu yayımlandı
Sonraki İçerikDying Light’a Bozak Horde Adında Bir DLC Geliyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz