Strike of Kings ile Oyuna ve Ödüle doy

Tencent ve ESL Türkiye ortaklığı ile Türkiye’de espora adım atan Strike of Kings’in ilk ve tek resmi turnuvası için geri sayım başladı

Müziklerini dünyaca ünlü müzisyen Hans Zimmer’ın yaptığı, istediğin zaman mobil olarak her yerde oynayabileceğin, kaliteli grafikler ve kuvvetli kahramanların yer aldığı bir MOBA düşün! Bunu hem de takımınla oynayabildiğini, bir de üstüne her hafta büyük ödüller kazanabileceğini hayal et!

Aklına ne geldi? Strike of Kings!

Mobil ortamda sizlere benzersiz MOBA deneyimi sunan Strike Of Kings, takım oyunu ve esporu teşvik edecek Go4StrikeofKings’e start veriyor. Sadece rekabet değil ödüller de büyük! Cep telefonunuzla oynayacağınız oyunlarla harika bir serüvene katılabilirsiniz.

Eğer birbirinden güçlü kahramanlardan oluşan 5 kişilik bir ekibin varsa işte içinde yer alman gereken turnuva! 2 Nisan itibarıyla, her hafta sonu Pazar günleri saat 14:00’da turnuvalar başlıyor ve üç ay boyunca her Pazar devam edecek.

5v5 Büyük Savaş -Antaris Savaş Alanı- haritasında gireceğin mücadelede karşına kuvvetli ekipler çıkabilir ama sakın pes etme! Çünkü bu turnuva her hafta sonu Pazar günleri tekrar ve tekrar düzenleniyor! O hâlde şimdi yapacağın ilk şey; kendine 5 kişilik bir takım oluşturmak! Ardından hemen ESLPlay sistemine girip kaydını yaptırmak.

Go4StrikeofKings Nedir?

Go4StrikeofKings, Türkiye’de bir ilk olarak başlayan, haftalık en popüler ve bol ödüllü Strike of Kings turnuva serisidir. Beğeniyle oynadığın oyunu şimdi 5 kişilik ekibinle bir takım olarak oynama zamanı!

Strike of Kings severlerin büyük bir beğeniyle oynadığı, en büyük ödüllerin olduğu ve sadece katılım göstererek bile kazanacağın hediyelerin yer aldığı turnuvalar, sadece pazar günleri yapılır. 5v5’lik takımların mücadele ettiği turnuva serisinde, haftalık ödüller ile birlikte Go4 Puanı da toplayarak, Ayın En İyi 8 Takımından biri olursunuz ve Aylık Final’de de mücadele etmeye hak kazanırsınız. Hem haftalık ödüller hem de Aylık Turnuva Finalindeki büyük ödüller sizi bekliyor! Parmaklarının ucundaki kahramanı, rekabetteki en uç noktaya taşıma zamanı!

Önceki İçerikWitcher serisinin satış rakamı açıklandı, Cyberpunk 2077’den yeni detaylar verildi
Sonraki İçerikGhost Recon: Wildlands – PC İnceleme
The Final Boss @baslattusu, Oyunu ve teknolojiyi seven ve bunu işi haline getiren bir kardeşiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz