Kickstarter’da Yerli Bir Moba Oyunu: Mech Wars

Han Studio tarafından geliştirilmekte olan Mech Wars Kickstater’da desteklerinizi bekliyor.

Mech Wars, 2015 yılında kurulan yerli oyun geliştirici Han Studio tarafından geliştirilme süreci devam eden Multiplayer Online Battle Arena (MOBA) oyunu. Oyunun hikayesi nükleer bir savaşın son anlarını konu alıyor. Büyük bir nükleer savaştan sonra arda kalan ordular kıyasıya savaşıyorlar. Mech’lerin icadından sonra savaşın rengi değişiyor ve bu kıyasıya savaşın galibi belirlenmeye başlıyor. Mech Wars içerisinde kendinize ait mekanik robotlar kurarak, ceepleri oluşturabilir, silahlarınızı değiştirebilme imkanı gibi bir çok zengin içerik oyuncularıyla buluşmaya hazırlanıyor.

İki kısımdan oluşan oyunun, ilk kısmında kendine ait mekanik robotları kurup onları mücadeleye hazırlıyorsunuz. Tabii oluşturulan her bir robotun avantajları ve dezavantajları bulunuyor. mekanik robota ağır bir silah ile donatılırsa hızlı bir oyun için dezavantaj sağlayacaktır. Ancak savaş sırasında üstünlük sağlayarak düşmana büyük kayıplar yaşatabilecektir. Hafif bir silah ise güç bakımından zayıf ancak oyun başında yıkımlarda büyük bir avantaj sağlayacaktır.

Robotun dezavantajlarını dengelemek için uygun bir ordu (creep) ile desteklenmesi gerekiyor. Ordunuz oyun içerisinde işgal edilmiş fabrikalar tarafından otomatik üretilecektir.

Savaş Alanı

Harita üzerinde iki ayrı üst bulunmaktadır. Bu üstleri birbirine bağlayan yollarda takımları bir savaş halindedir. Üstlerin bağlantı yollarında bulunan fabrikaları imha ederek takımların gücünü azaltacak ve üste kadar ilerleyip oyunu kazanacaksınız.

KICKSTARTER linki: http://kck.st/1TwRfbG
Steam Greenlight sayfası: http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=674350162

Önceki İçerikDishonored 2’nin çıkış tarihi belli oldu!
Sonraki İçerikUncharted 4’ün çoklu oyuncu modu DLC’lerinin tamamı ücretsiz olacak
Oyun ve teknoloji dünyasını yakından takip eden bir kardeşiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz