Shards of War’da BETA Festivali Başlıyor

2-4 Eylül arasında gerçekleştirilecek etkinliklerde oyuncuları sürpriz hediyeler ve fırsatlar bekliyor.

Bigpoint, yeni nesil askeri MOBA oyunu Shards of War’ın, 2-3-4 Eylül tarihlerinde düzenlenecek BETA Festivali kapsamında birçok fırsat ve etkinliğe sahne olacağını duyurdu. Shards of War, Eylül ayı itibariyle ülkemizdeki oyunseverleri Türkçe dil desteği ile selamlamanın yanı sıra bu kapsamlı festival aracılığıyla da kullanıcılara cazip fırsatlar sunmayı hedefliyor.

Festivale Özel Kostüm: Yeniçeri

BETA Festivali boyunca her gün oyuna giriş yapan aktif kullanıcıları mağazalarda bulamayacakları, sadece bu etkinliğe özel yepyeni bir kostüm bekliyor! Striker karakterine gelecek Yeniçeri kostümü ile oyunserverler rakiplerinin karşısında farklarını hemen belli etme şansını elde edecekler.

Tüm Sentineller Bedava

BETA Festivali boyunca oyundaki tüm sentineller ücretsiz olacak. Böylece oyuncular, diledikleri sentineli deneyip kendi oyun stillerine en yakın karakteri rahatlıkla seçebilme ve oyuna onunla odaklanma fırsatı yakalayacak.

Online Turnuvaya Katılıp Becerilerinizi Sergileyin

Bigpoint yetkilileri Beta Festivali şerefine Shards of War’da online bir turnuva düzenleneceğini belirtirken bu turnuvanın Shards of War’un ilk e-spor içeriği olma özelliğini taşıyacağının altını çiziyorlar. Ayrıca online turnuva etkinliği, firmanın e-spor tarafında adımlar atacağının da habercisi olma niteliği taşımakta. Bigpoint böylece önümüzdeki günlerde hem e-spor takımlarını destekleyeceğinin hem de çok daha büyük turnuvaların yolda olduğunun sinyallerini veriyor.

Offline Etkinliklerde Hediye Kazanma Fırsatı

Beta Festivali’nin son günü, yani 4 Eylül Cuma günü, saat 18:00 ve 20:00 arası bir çok internet cafede aynı anda etkinlikler düzenlenecek ve oyuncular Bigpoint’ten hediyeler kazanma fırsatı yakalayacaklar.

Önceki İçerikVoidu’nun Borderlands 2 Kampanyası Büyük İlgi Gördü!
Sonraki İçerikUncharted 4’ün Çıkış Tarihi Belli Oldu
Oyun ve teknoloji dünyasını yakından takip eden bir kardeşiniz.

2 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz