Assassin's Creed için yapılmış bir konsept tasarımı

Origins’ten sonraki, sıradaki Assassin’s Creed‘in nerede geçeceği ve ne zaman çıkacağı hakkında ilk bilgiler sızdırıldı.

Comicbook’un Ubisoft‘a yakın kaynaklardan edinip aktardığı bilgiye göre, Assassin’s Creed serisinin yeni oyunu 2019’un sonbaharında çıkış yapacak. Ubisoft, 2017’deki Assassin’s Creed Origins ile beraber artık iki yılda bir yeni AC oyunu piyasaya sürme politikası benimsemişti ve bunu sürdürmeyi düşünüyor. Ayrıca, Assassin’s Creed 2019‘un yapımına 2017’nin başlarında başlandığı söyleniyor.

Assassin’s Creed 2019’un nerede geçeceğine dair bazı detaylar da gün yüzüne çıktı. Yine aynı kaynaktan gelen bilgilere göre, 2015 senesinde Origins’in planlama aşamasında oyunun Antik Yunanistan’da geçmesi düşünülmüş ancak daha sonra Antik Mısır olarak değiştirilmiş. Antik Yunanistan fikrinin ise Origins’ten sonraki oyuna saklanması amaçlanmış. Bu yüzden, 2019’un sonbaharında çıkış yapması hedeflenen yeni Assassin’s Creed’in Antik Yunanistan dönemini işleyeceği belirtildi. 

Öte yandan, Assassin’s Creed serisinin sanat yönetmelerinden olan ve son oyun Origins’te de görev alan Raphael Lacoste‘nin 2017’nin Ağustos ayında Yunanistan’a geziye gittiği ve buradan fotoğraflar paylaştığı ortaya çıktı. Bu da, Assassin’s Creed 2019’un Antik Yunanistan’da geçeceği iddiasını güçlendiriyor.

Yeni Assassin’s Creed’in çıkış yapacağı platformlar da belli oldu. Comicbook’un Ubisoft’a yakın kaynağından aldığı bilgide, 2019’un sonbahar döneminde çıkması planlanan oyun PlayStation 4, Xbox One ve PC için piyasaya sürülecek. Ayrıca, Nintendo Switch versiyonunun da düşünüldüğü ancak bunun kesinleşmediği aktarıldı. Ubisoft, daha önceden de Nintendo’nun Wii U konsolu için Assassin’s Creed III ve Assassin’s Creed IV: Black Flag‘i yayınlanmıştı.

Comicbook, Assassin’s Creed 2019 hakkında bu bilgileri sağlayan kaynağın, daha önceden AC: Origins’in yapım aşaması hakkında, nerede geçeceği, oyunun isminin ne olacağı gibi  bilgileri doğru şekilde sızdırdığını belirtiyor.

Diğer taraftan, bu yılın Şubat ayında sıradaki Assassin’s Creed hakkında bazı iddialar ortaya atılmıştı. Oyunun Assassin’s Creed Dynasty adını taşıyacağı, Çin’de veya Japonya’da geçeceği öne sürülmüştü.

İLGİLİ HABER – SÖYLENTİ: Assassin’s Creed Dynasty serinin yeni oyunu

Önceki İçerikDRAGON BALL FighterZ Anime Music Pack Satın Almaya Değer mi?
Sonraki İçerikGod of War’dan 15 dakikalık yeni oynanış videosu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz