Shin Megami Tensei V duyuruldu, yeni fragmanı yayınlandı

Sadece Nintendo Switch'e geliyor.

Atlus tarafından bugün düzenlenen canlı yayın etkinliği ile Shin Megami Tensei serisinin yeni oyunu Shin Megami Tensei V duyuruldu.

İlk olarak bu yılın Ocak ayında gündeme gelen Shin Megami Tensei V’in sadece Nintendo Swtich‘e geleceği belirtilmişti. Bugün düzenlenen etkinlikte oyunun duyuru fragmanı yayınlandı ve Shin Megami Tensei V’in Nintendo’nun en yeni ve hybrid konsolu Switch için çıkacağı açıklandı.

İLGİLİ VİDEO: Persona 5 – Take Your Heart Premium Edition kutu açılışı

Günümüz Tokyo’sunda geçeceği söylenen Shin Megami Tensei V’in duyuru fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz. Öte yandan, Shin Megami Tensei serisi bu sene 25. yıl dönümünü kutluyor.

Shin Megami Tensei V duyuru fragmanı:

Geçtiğimiz ay düzenlenen Tokyo Game Show‘da Switch’e özel olarak hazırlanan Shin Megami Tensei V hakkında daha detaylı bilginin bir ay sonra açıklanacağı söylenmişti. Bugün, sözü verilen o duyuru gerçekleşmiş oldu.

Ayrıca oyun ilk kez Nintendo’nun Ocak ayındaki etkinliğinde tanıtılmıştı. Yapımcı stüdyo Atlus, o etkinlikte Shin Megami Tensei V’in yapımına henüz yeni başlanıldığını ve Batı pazarına giriş yapıp yapmayacaklarının henüz netleşmediğini belirtmişti. Bu durum hala belirsizliğini koruyoruz.

Shin Megami Tensei V için şimdilik bir çıkış tarihi bulunmuyor.

Önceki İçerikWolfenstein 2 sistem gereksinimleri belli oldu
Sonraki İçerikUnbox: Newbie’s Adventure Nintendo Switch inceleme

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz