Samuel L. Jackson, Nick Fury olarak Infinity War’da yer almayabilir!

"Kendime, 'Infinity War'da mıyım?' diye sorup duruyorum."

Samuel L Jackson, Nick Fury rolüyle

Marvel Sinematik Evreni‘nin en çok beklenen filmlerinden biri olan Avengers: Infinity War‘un ilk filmi 2018’de vizyona girecek. Ancak, serinin önceki filmlerinde Nick Fury karakteriyle karşımıza çıkan Samuel L. Jackson‘ın Infinity War’da yer alıp almayacağı henüz netleşmiş değil çünkü Samuel L. Jackson bile filmde yer alıp almadığını henüz bilmiyor.

Jackson, Collider adlı internet sitesine röportaj verdi. Röportajı yapan kişinin Jackson’a Fury’nin filmde yer almasının bilindiğini söylemesi üzerine Jackson ise bunun gerçek olması halinde henüz bunu duyurmadığını ifade etti ve şöyle dedi:

Bunu biliyor musun? Nasıl biliyorsun ve ben bunu bilmiyorum?! Gerçekten bunu biliyor musun?”

Infinity War ile ilgili olarak en çok heyecanlandığı şey sorulduğunda ise Jackson, filmde olup olmayacağını henüz bilmediğini belirterek, “Sürekli olarak kendime ‘Infinity War’da var mıyım?’ diye soruyorum.” yanıtını verdi.

Şubat ayında başlayan Avengers: Infinity War’un çekimleri şu anda Atlanta’da devam ediyor ve oyuncu kadrosunda bulunan isimlerden Robert Downey Jr. (Iron Man), Chris Pratt (Star-Lord) ve Tom Holland (Spider-Man)‘in set görüntüleri, yine Şubat’ta yayınlanmıştı.

Joe ve Anthony Russo kardeşlerin yönetmenliğini yaptığı Avengers: Infinity War, 4 Mayıs 2018’de vizyona girecek ve devam filmi ise bu filmden  bir yıl sonra gösterimde olacak.

Önceki İçerikGhost Recon: Wildlands – İnceleme (PS4)
Sonraki İçerik2Dark – İnceleme

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz