Samsung’dan eşyalarınızı kaybetmeye son verecek ürün!

Kayıp televizyon kumandasını da bulacak mı ?

Samsung eşyalarınızı kaybetmeye son verecek ürünü olan Connect Tag‘i yakında çıkaracağını duyurdu. Bu ürün sayesinde önemli olan eşyalarınıza Connect Tag’i takarak anında yer bilgisine ulaşabileceksiniz. Tıpkı Tile’ın yaptığı gibi.

Ancak Tile‘ın stabil bir şekilde çalışması için uygulamanın arka planda açık olması ve 100 metre gibi bir menzilden uzaklaşmamanız gerekiyordu. İşte Samsung burada bir adım daha öne geçiyor.

Peki Nedir Bu Connect Tag?

Samsung’un yeni ürünü Connect Tag yer bulmak için uygulamanın sürekli çalışması, yakından eşleşme yapması gerekmiyor. Aynı zamanda menzilinden çıktığınız zaman konum belirleyip telefonunuza bir bildirim gönderiyor. En büyük dezavantajı ise şarjının Tile’in bir yıllık şarj kapasitesine göre 1 haftalık kısa bir zamanda tükenmesi olacaktır.

Connect Tag, 4.21cm genişliğinde ve 1.19cm kalınlığında, dikkat çekmeyen beyaz, kare bir plastik olarak karşımıza çıkıyor ve oldukça küçük. Cihaz üzerinde hem toz hemde su geçirmeme gibi özellikler var. Bu sayede isterseniz cihazı köpeğinizin tasması üzerine bile takabilirsiniz.

Cihazın ne zaman satışa çıkacağı henüz belirli değil, fakat öncelikle Güney Kore ve ardından seçilmiş ülkelerde satışa sunulacak. Ülkemizde ne zaman satışa sunulacağı yada satışa sunulmayacağı hakkında henüz bir bilgi yok. Bu haftanın ilerleyen zamanlarında San Francisco‘da yapılacak tanıtım konferansından sonra bilgiler daha netleşecektir.

Önceki İçerikEA, Visceral Games stüdyosunu kapatıyor: Peki Star Wars oyununa ne olacak?
Sonraki İçerikPlayerUnknown’s Battlegrounds PlayStation’a mı geliyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz