PlayerUnknown’s Battlegrounds PlayStation’a mı geliyor?

Xbox One'dan sonra sıra PS4'te mi ?

Henüz erken erişimde bile bir milyon aktif oyuncu rekorunu geçen ve on milyonun üzerinde satış rakamı elde eden PlayerUnknown’s Battlegrounds geçtiğimiz aylar içinde Xbox One platformunda yer alacağını duyurmuştu. Geçirdiğimiz E3 ve Gamescom fuarları ardından da oynanış görüntüleri yer almıştı. Şimdiki gündem ise PS4‘e gelip gelmeyeceği…

İşte tam bu noktada Bloomberg oyunun geliştirici firması olan Bluehole Inc.‘in kurucusu Chang Byung-gyu ‘Büyük oyun firmaları ile görüşüyor’ haberini ortaya çıkardı. Büyük oyun firmaları üzerinde ilerleyen Bloomberg firmanın Sony olduğuna dair ağırlık vermiş durumda.

Sizce Sony bunu kaçırır mı?

Bunun sadece bir görüşme olduğunu es geçmemek gerek. Fakat PUBG’nin bulunduğu popülerlik ve başarısını düşününce Sony’nin bunu kaçıracağını pek düşünmüyoruz. Aynı zamanda Xbox One’ın PUBG’yi exclusive olarak tanıtması da PS4’e gelme ihtimalini biraz düşürüyor. Zaten anlaşmanın olumlu geçme takdirinde bile PS4’e gelmesi için uzun bir süre bekleyeceği kesin.

Ayrıca Bloomberg’in haberine göre tek bir firmadan bahsedilmemiş, bu da Nintendo gibi birçok firmayı da bu görüşmelerin içine çekeceği anlamına geliyor.

Önceki İçerikSamsung’dan eşyalarınızı kaybetmeye son verecek ürün!
Sonraki İçerikXbox One X’in Türkiye fiyatı belli oldu: Satın almaya değer mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz