Sahte Star Wars Battlefront Beta Sitelerine Dikkat!

“Sahte beta kayıt sitelerine aldanmayın.”

Yaklaşan Star Wars Battlefront beta süreci için henüz kayıtlar açılmadı. Ancak bazı sahte siteler tarafından oyunun betasına kayıtların yapıldığı şekilde açılan kayıt forumlarına dikkat etmeniz gerekiyor.

Bu konuda konuşan Electronic Arts topluluk menajeri Matthew Everett, Reddit üzerinden yayınladığı mesajda, “Sahte Star Wars Battlefront beta kayıt sitelerine aldanmayın” diyerek oyunu takip edenleri uyardı ve resmi beta kayıt işlemlerinin starwars.ea.com internet sitesi üzerinden yapılacağının altını çizdi.

Oyunun betası Ekim ayının başlarında Xbox One, PlayStation 4 ve PC için başlayacak. Betaya katılmak için ise oyunu ön sipariş vermenize gerek yok. Ancak betaya girişlerin tam olarak nasıl gerçekleşeceği ise EA tarafından henüz açıklanmadı.

Star Wars Battlefront betasında 40 kişilik Assault modu ile Survival görevleri açık olacak. Ayrıca yeni mod Drop Zone da beta süresince denenebilecek. EA Games, betanın başlangıç ve bitiş tarihlerini de tam olarak henüz açıklamadı.

Battlefront, 17 Kasım’da Xbox One, PlayStation 4 ve PC için çıkış yapacak. Bundan yaklaşık bir ay sonra yani Aralık ayında ise Star Wars Episode VII: The Force Awakens vizyona girecek. EA, bu filmden esas alınarak Battlefront için DLC çıkacağını da onayladı.

 

Önceki İçerikGTA 5’teki Treni Durdurmak Mümkün Değil!
Sonraki İçerikMGS V: The Phantom Pain Japonya’daki Satışları Domine Etti

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz