Rosh Online’dan Kazandıran Geri Dönüş

Eskiden Son Destan olarak da bilinen strateji oyunu Rosh Online, yeni içeriği ve büyük değişiklikleriyle etkileyici bir dönüş yapmaya hazırlanıyor. 

Dünya üzerinde milyonlarca tutkunu olan Rosh Online oyunu, yeni güncellemesi ile eski, yeni ve mevcut tüm oyuncularına dünyanın en iyi Role Playing Game strateji oyunu olduğunu kanıtlamayı hedefliyor.

Ignited Games firması, Rosh Online’a gelecek olan yeni içeriği duyururken birçok eğlenceli etkinliğin yanı sıra oyunculara büyük ödüller dağıtmayı da planlıyor.

Ignited Games firması, Rosh Online oyununa getireceği yeniliklerle tüm oyun severleri rakipsiz olduğuna ikna etmeyi ve beğenilerini kazanmayı amaçlıyor. Yeni içerik ve büyük değişikliklerin yanı sıra birçok eğlenceli etkinliklerin ve büyük ödüllerin de geleceğini duyuran firma, oyun kalitesinde de artış olacağını açıkladı.

Yeni İçerik, Kasımın Son Haftası Görücüye Çıktı…

Kasımın son haftasında Rosh Online oyununa gelen yeni içeriği heyecanla duyuran Ignited Games, eski ve yeni kayıt olan ya da aktif olarak Rosh Online oynayan tüm oyuncuların etkinliklere göz atmasını tavsiye etti.

 

Firma yetkilileri etkinlikleri ise şöyle özetledi:

Asmara’ya Geri Dönün! Rosh Online’a geri dönüp bu güncellemeyi kaçırmayan oyuncular, eğlencelerini kazanacakları eşyalar ile arttıracaklar ve bir çift hediye kanat sahibi olabilmek için çekilişe katılmaya hak kazanacaklar.

Rosh Online Kilometre Taşı! Rosh Online’a yeni katılan oyuncular, hedeflere ulaşıldıkça Nakit Mağazası eşyalarına sahip olabilmek için çekilişe katılmaya hak kazanacaklar. Ne kadar oyuncu katılırsa, ödül o kadar büyük olacak!

Lonca Toplama! Tüm oyuncular diğer oyuncular ile iletişim kurabilmek için lonca kurabilir ya da bir loncaya katılabilir. Kendinize müttefikler ya da PvP rakipleri oluşturabilirsiniz. Loncalara katılmak, 500 TL’yi aşan eşyalar ile ödüllendirilecek!

Rosh Online Oyununun Oynandığı Kafeler ve Oyuncunlar, Hediyeler Kazanacak…

İnternet Kafe kullanıcıları da +Cafe sistemi aracılığı ile yarar sağlayabilecekler. 29 Kasım – 8 Aralık arasında en çok Rosh Online oynanan kafeler yüzlerce yeni mouse, klavye ve iCash kazanacak. İnternet Kafe etkinliği süresince, katılım yapan kafeler arasında en fazla aktiflik süresine ulaşan oyuncular ise, Samsung Galaxy tablet, oyun oynamak için özel tasarlanan mouse ya da iCash ile ödüllendirilecek.

Efsanevi maceralar ve hızlı tempolu PvP aksiyonu arayan herkes Rosh Online’a ve bu büyük etkinliğe katılıp yeni, güncellenmiş dünyayı deneyebilirler.

İçerik güncellemesi, etkinlikler ve Rosh Online ile ilgili daha fazla bilgi almak isteyen oyuncular,  www.tr.rosh.ignitedgames.com adresinden ana sayfayı ziyaret edebilirler.

Önceki İçerikWorld of Tanks World Cyber Games 2013 Resmi Eğitim Statüsünde
Sonraki İçerikWolfteam 28.11.2013 Yama Notları
Başlat Tuşu 2013 yılında kurulmuş, oyun, teknoloji ve alt kültür konularına dair haber, inceleme ve makale yayınlayan bir sitedir. Site dahilinde Türk oyuncularına özel içerikler, en yeni ve özgün oyun haberleri ve makaleleri bulabilirsiniz. Türkiye oyun kültürü standartlarını yeniden belirleyip, siz değerli okuyucularımıza her zaman en kaliteli ve en güncel içeriği sunmayı kendimize hedef edindik. Bu hedef doğrultusunda yayınlanan her bir içerik özenle hazırlanıp, sizlere sunuluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz