World of Tanks World Cyber Games 2013 Resmi Eğitim Statüsünde

Dünyanın önde gelen ödüllü oyun geliştirici ve yayıncılarından olan Wargaming, 28 Kasım-1 Aralık tarihleri arasında Çin’in Kunshan kentinde düzenlenecek olan World Cyber Games 2013 etkinliğinde World of Tanks’in yer alacağını açıkladı.

 Wargaming Uluslararası eSports Direktörü Jonghyuk Baak, ‘’World of Tanks’i dünya çapında fırtınalar yaratan bir eSport etkinliğinde  izlemek gerçekten muhteşem olacak’’ dedi ve şöyle ekledi; Bu seneki World Cyber Games’de yer alacak olmamız gerçekten de World of Tanks’ın dünya çapındaki popülerliğini arttırmasının yanında, mevcut rekabetimizi de devam ettirebileceğimizin göstergesi oldu.’’
Dünyadaki en iyi ilk üç tank takımı ödül havuzunda yer alan büyük ödüllere sahip olacak. Birinci gelen takıma 35.000$, ikinci takıma 21.000$ ve üçüncü takıma da 7.000$ değerinde ödül verilecek. Toplamda 16 uluslararası takım Büyük Final’e katılacak ve bu serüven canlı olarak yayınlanacak.
Önceki İçerikKara Taht Kapalı Beta Başlıyor!
Sonraki İçerikRosh Online’dan Kazandıran Geri Dönüş
Başlat Tuşu 2013 yılında kurulmuş, oyun, teknoloji ve alt kültür konularına dair haber, inceleme ve makale yayınlayan bir sitedir. Site dahilinde Türk oyuncularına özel içerikler, en yeni ve özgün oyun haberleri ve makaleleri bulabilirsiniz. Türkiye oyun kültürü standartlarını yeniden belirleyip, siz değerli okuyucularımıza her zaman en kaliteli ve en güncel içeriği sunmayı kendimize hedef edindik. Bu hedef doğrultusunda yayınlanan her bir içerik özenle hazırlanıp, sizlere sunuluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz