Ücretsiz Fallout 76 güncellemesi Test Your Metal çıktı

Fallout 76 | Bethesda

En yeni Fallout 76 güncellemesi çıktı ve tüm oyuncular için ücretsiz. Test Your Metal, üç yeni Herkese Açık Etkinlik getiriyor: “Test Your Metal,” “Eviction Notice” ve “Moonshine Jamboree.” 9. Sezon ile, tüm oyuncuların yeni ödüller için S.C.O.R.E. kazanarak rütbe atlayabildiği, “Heart of Steel: A Dread Island Tale” Puan Tablosu sizi bekliyor.

Test Your Metal
Brotherhood of Steel, savaş robotlarından bir ordu üretme amacıyla robot yedek parçaları biriktiren bir grup Blood Eagle olan Rust Eagle’ları araştırmak için bir saha ekibi gönderiyor. Bu etkinlik haritanızda Savage Divide’da, Fort Atlas’ın kuzeyindeki Metal Dome’da görünecek. Başlamak için Initiate Pappas ile konuşun. Brotherhood Saha Ekibi’nin diğer üç üyesiyle birlikte, Rust Eagle makinelerinden oluşan takıma karşı üç tur hayatta kalın. Ganimet ve XP ile birlikte Botsmith Armor seti üretmek için gereken planlar gibi nadir ödüller kazanın.

Eviction Notice
Foundation’da, “Rad Scrubber” isimli bir makine ile yakınlardaki ölümcül radyasyon seviyelerine çözüm bulan Settler’ların yeni yerleşim yerlerine Super Mutant’lar saldırıyor. Bu etkinlik, haritanızda Savage Divide’da, Foundation’ın doğusunda ve Huntersville’in güneyindeki bir kraterde görünecek. Super Mutant sürülerini bozguna uğratın ve çalışmaya devam etmesini sağlamak için Rad Scrubber’ı savunun. Settler grubu itibarı ve ganimetin yanında hepsi yeni, özgün boyalara sahip birkaç üç yıldızlı efsanevi silahtan birini alma şansı kazanın.

Moonshine Jamboree
Moonshiner Ned, The Mire’da Sunday Brothers Cabin’deki barda çalışıyor. Bu etkinliği başlatmak için Ned’i ziyaret edin ve ona Mire Magic Moonshine’ın püf noktası olan Acidic Gulper Venom’ları edinmesinde yardımcı olun. Jamboree Bonfire’ı yakın ve zehirlerini toplamak için Gulper’ların şiddetli hücumlarını etkisiz hale getirin. Zafer kazanmak için Moonshine yığınına 30 adet zehir depolayın ve damıtıcıları Gulper saldırılarından koruyun. Raider grubu itibarı, ganimet, yepyeni “Gulper Smacker” yakın dövüş silahı ve Gulper’larla savaşırken Gulper Smacker hasarını arttıran birkaç şişe Gulpershine kazanın.

9. Sezon bugün beraberinde Heart of Steel: A Dread Island Tale ile geliyor. Dread Island Paketi, Bone Bow görünümü, Throne of Bone ve daha fazlasını kazanma şansı için oynayın. Ayrıca, Fallout 1st üyeleri bu sezon için arttırılmış S.C.O.R.E. oranının ve özel ödüllerin tadını çıkarabilirler.

Önceki İçerikRedfall için ilk oynanış fragmanı yayınlandı
Sonraki İçerikSteelseries, Apex Pro Mini ve Apex Pro Mini Kablosuz Klavyelerini Tanıttı!
Başlat Tuşu 2013 yılında kurulmuş, oyun, teknoloji ve alt kültür konularına dair haber, inceleme ve makale yayınlayan bir sitedir. Site dahilinde Türk oyuncularına özel içerikler, en yeni ve özgün oyun haberleri ve makaleleri bulabilirsiniz. Türkiye oyun kültürü standartlarını yeniden belirleyip, siz değerli okuyucularımıza her zaman en kaliteli ve en güncel içeriği sunmayı kendimize hedef edindik. Bu hedef doğrultusunda yayınlanan her bir içerik özenle hazırlanıp, sizlere sunuluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz