Red Dead Online duyuruldu, açık beta düzenlenecek

Ana oyundan sonra Kasım ayında çıkacak ve herkese açık beta düzenlenecek.

Red Dead Redemption 2‘nin çok oyunculu modu Red Dead Online duyuruldu.

Rockstar Games, oyunun çıkışı yaklaştıkça yeni bilgiler paylaşmaya devam ediyor. Son duyuru oyunun çok oyunculu çevirmiçi modu ile ilgili oldu. Red Dead Online, aynı GTA V‘in online modu GTA Online gibi bir deneyim sunacak.

Red Dead Online hikaye anlatımının olduğu rekabetçi veya co-op gibi oynanış sunacak. Oyuncular bu modu tek başına ya da arkadaşlarıyla oynayabilecek. Red Redemption 2’nin oynanış dinamiklerini temel alan Red Dead Online, “sürekli olarak güncellemeler ve iyileştirmeler” ile desteklenecek.

Red Dead Online ana oyundan sonra, Kasım ayı içinde çıkış yapacak. Çıkışından önce ise yine Kasım ayında herkese açık beta düzenlenecek. Betaya katılım için oyuna sahip olma şartı bulunup bulunmadığı bilinmiyor. Bununla ilgili detaylar daha sonra paylaşılacak.

Red Dead Redemption 2 oynanış videosu sonunda yayınlandı

Red Dead Redemption 2, 26 Ekim’de PlayStation 4 ve Xbox One için çıkacak. Red Dead Online ise oyuna sahip olan herkes için ücretsiz olacak. Oynayabilmek için PS Plus veya Xbox Live Gold abonelik şartı aranıp aranmadığı henüz net değil.

Önceki İçerikDevil May Cry 5’in yeni fragmanı yayınlandı, üçüncü karakter belli oldu
Sonraki İçerikMarvel’s Spider-Man Basın Kitini Açıyoruz!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz