Red Bull Son Şampiyon Turnuvası’nda Takımlar Hazır

Takımlar hazır, “Son Şampiyon” kim olacak?

Ülkemizde yaklaşık 3,5 milyon kişinin oynadığı Dota 2, Türkiye’deki en büyük turnuvasına kavuştu. Red Bull ve Elektronik Sporlar Ligi (ESL)’nin ortaklığında organize edilen “Red Bull Son Şampiyon” turnuvası Türkiye’nin en iyi Dota 2 oyuncularını kozlarını paylaşmaya davet ediyor.

Büyük ilginin olduğu turnuvaya, tüm Türkiye’den 256 takım ve 1200’ün üzerinde Dota 2 oyuncusu kayıt oldu ve kayıtlar kapandı. Takımlar beşer oyuncudan kurulacak ve üç oyunlu serilerde iki oyun kazanan maçın galibi sayılacak.

Turnuva 6-7 Haziran’daki online elemelerle başladı. Elemelerin ardından belirlenen sekiz takım İstanbul’da 11-12 Haziran tarihlerinde seyircisiz olarak gerçekleşecek çeyrek/yarı finaller için hazır. Türkiye’nin en iyi sekiz DOTA 2 takımının katılacağı final etabı ve bu finallerde son ikiye kalan takımın belirleneceği 14 Haziran’daki Büyük Final maçları online olarak
Red Bull ve Twitch sayfalarından canlı olarak yayınlanacak. ESL ekibinin canlı sunacağı maçlar 14:00’te başlayacak.

14 Haziran’da Büyük Final’de iki takım, İstanbul’da Volkswagen Arena’da karşı karşıya gelecek ve DOTA 2’nin “Son Şampiyon”u belirlenecek. Büyük finalin galibi Türkiye’nin DOTA 2 şampiyonu olmakla birlikte 12 bin TL’lik para ödülü ve ESL One DOTA 2 dünya şampiyonası Avrupa elemelerine doğrudan katılmaya hak kazanacak. Red Bull Son Şampiyon’da ikinci ve üçüncü bitiren takımlar sırasıyla 5 bin ve 3 bin TL para ödülüne sahip olacak.

Etkinliğe katılmak için biletler buradan satın alınabilir. Volkswagen Arena’da gerçekleşecek büyük finale gelen tüm biletli katılımcılara etkinlik sponsoru ByNoGame tarafından 15 TL değerinde ByNoGame puanı da hediye edilecek.​

Red Bull Son Şampiyon Turnuvası

Önceki İçerikDeus Ex: Mankind Divided Oyun İçi Görüntüleri E3’de Gösterilecek
Sonraki İçerikTerraria 3DS ve Wii U için Onaylandı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz