PS4 Pro sahiplerini sevindirecek yeni özellik yolda

4K televizyonu olmayanlar için harika bir özellik geliyor.

PlayStation 4 Pro | Sony

Sony, şu anda test aşamasında olan 5.50 sistem güncellemesi ile PS4 Pro sahiplerini sevindirecek yeni özellik üzerinde çalışıyor.

Supersampling adlı bu yeni özellik sayesinde, PlayStation 4 Pro üzerinde 4K televizyona sahip olmasanız bile daha iyi görüntü kalitesi elde edebileceksiniz. PS4 Pro halihazırda 4K TV/monitör sahiplerine büyük avantajlar sunuyor fakat 1080p TV/monitörü olanlar tam anlamıyla konsolun gücünden faydalanamıyor.

ResetEra’da yer alan bilgiye göre, 5.50 güncellemesi ile gelecek olan supersampling sayesinde 1080p çözünürlük sunan ekranlarda, PS4 Pro ile oyunlarda daha iyi çözünürlük ve görüntü kalitesi sağlanacak. Tüm oyunlarda geçerli olmayacak fakat birçok yapımı kapsayacak.

İLGİLİ HABER – Sony CEO’su Kaz Hirai görevini bırakıyor

Bu özellik, Sony’nin geçen yıl PS4 Pro için tanıttığı Boost moduna benziyor. Boost modu, özellikle eski oyunlarda Pro’ya ek güç vererek oyunlardan daha stabil bir performans alınmasını sağlıyor. Boost mod aktif edildiğinde, her oyunda test edilmediği için bunun bazı oyunlarda sorunlara yol açabileceği bildirimi yer alıyor. Aynı durum supersampling için de geçerli ve sorun yaratan oyunlarda bu özelliklerin kapatılması öneriliyor.

Supersampling teknolojisini beraberinde getirecek 5.50 sistem yazılım güncellemesi için henüz bir çıkış tarihi yok. Sony, bu büyük güncellemeyi hala test ediyor.

Önceki İçerikMonster Hunter World inceleme
Sonraki İçerikSÖYLENTİ: Call of Duty Black Ops 4 geliyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz