PlayStation Store Black Friday 2018 indirimleri ne zaman?

Sony'nin müşterilerine yolladığı e-postaya ve PlayStation'ın resmi internet sitesine göre, bu yılki PS Store Black Friday indirimleri geçen seneye kıyasla daha erken başlayacak.

Merakla beklenen PlayStation Store Black Friday 2018 indirimleri ne zaman başlayacak?

Sony‘nin müşterilerine yolladığı e-postaya ve PlayStation‘ın resmi internet sitesine göre, bu yılki PS Store Black Friday indirimleri geçen seneye kıyasla daha erken başlayacak. Zira, kullanıcılara gönderilen e-postada, “16 Kasım başlayacak PlayStation Store indirimleri için vakit gelmek üzere! Yukarıdaki sayıya göz atın; zamanın hızlı geçmesini sağlayabilir!” ifadesi yer alıyor.

13 Kasım’da gönderilen e-posta şu şekilde:

PlayStation Store Black Friday 2018 indirimleri ne zaman başlayacak?

Öte yandan, PlayStation’ın resmi internet sitesinde de bu yılki Black Friday indirimleri ile ilgili ilk bilgiler paylaşıldı.

“PlayStation Store indirimi 16 Kasım’da başlıyor. Black Friday, PlayStation Store’daki oyunlarda yapılan büyük indirimlerle ve PlayStation Plus  üyeliklerinde kaçırılmayacak fırsatlarla bir hafta öncesinde başlıyor. Muhteşem Black Friday fırsatları yakında açıklanacak. Bu fırsatlara oyunlarda, PS Plus üyeliklerinde ve daha fazlasında geçerli indirimler dahildir.”

Geçen seneki indirim kuşağı 21 Kasım’da PlayStation Plus aboneleri için, 23 Kasım’da ise herkese açık şekilde başlamıştı. 16 Kasım’da başlayacağı belirtilen PlayStation Black Friday 2018’in yine Plus abonelerine özel önceden aktif olup olmayacağı hakkında net bir bilgi yok.

Black Friday’de hangi indirimler olacak?

Her sene olduğu gibi o yılın büyük bütçeli yani AAA oyunları başta olmak üzere pek çok yapımda büyük çapta indirimlerin olması bekleniyor. Ek olarak, PS Plus aboneliklerinde de indirimler olacağı resmen belirtildi. Ayrıca, dijital oyunlar dışında fiziksel oyunlarda, konsol ve aksesuarlarda da indirim fırsatları gerçekleşecektir. Ancak yakın zamanda çıkış yapmış oyunların indirime girmesi pek olası değil. Black Friday 2018 indirimleri açıklanır açıklanmazB detaylı listeyi sizlerle paylaşacağız, takipte kalın!

Black Friday nedir?

Vikipedi’de yer alan tanıma göre, Black Friday, ABD’de Şükran Günü’nden sonra gelen ilk Cuma gününe denir. Gün 1932’den bu yana Noel alışveriş sezonunun başlangıcı kabul edilir. Mağazalar çok erken saatte açılır ve geç kapanırlar, ve beklenmedik derecede indirimli satış yaparlar. Black Friday bir resmi tatil sayılmaz. Kanada ve Ingiltere’de de Black Friday günü vardır ve Amazon gibi internet üzerinden iş yapan çeşitli şirketler de indirimli satış yaparlar.

Önceki İçerikStan Lee hayata gözlerini yumdu
Sonraki İçerikBethesda eski oyun motorunu kullanmaya devam edecek

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz